Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
wpw - специалист
Малко "челен" опит и от мен. Ремонт на коридора, ново осветление, шпаклова и т.н. Майстора е ясен. Приключвам шпакловката и се кефя на макс, но едната лампа на стената не светва :evil: прозвъняване на положения (стар) мостов кабел и .... едното жило е прекъснато. Ха сега наново. Нали все пак е вярно, че за да има ръце ловки трябват много тренировки. :lol:
Пробивам отвори за лайсни, които да скрият разстоянието между ламината и алуминиевите врати на банята и тоалетната всичко е готово и викам ОТК-то и следва въпрос: Какво е това на прага на врата отдолу? Поглеждам и веднага разбирам - патроника на дрелката с която пробивах си е оставила отпечатък, да ми напомня с коя дрелка съм пробивал. Още го гледам и помня - вече 5 години.
Сглобявам мебели (мои) и забравям от препиране да поглеждам всеки път степента на натягане на винтоверта, а той хубав и си върти яко и на два пъти винта се показа от другата страна, а тя естествено е лицевата и най-видимата, което също гледам няколко години, макар и с фурнирче отгоре.
Остъклявам един стар прозорец, доста паянтов и пак от бързане, не меря прав ъгъл нито при рязането нито при монтажа - имам око "метър". След няколко часа след като изсъхна силикона го монтирам трудно на пантите, а за затваряне - НЕ И ПРИ ТОЗИ МОНТАЖ....
Пробивам отвор за тръбите на локалното парно и егати стената 50 см. свредло не стигна, а то имам чупка на блока и съм излязъл навън, и това си го гледам вече 10 години. :-D
А бе не съм пишман мераклия, ама имам доста уроци от живота.
А сетих се и още: бързам да завия бор короната на дрелката и както при свредлата хващам патронника и завъртам леко на ток самата дрелка, да ама след като обра хлабината на патронника и се завъртя и коронката .... почивах си един месец след това, макар и само за един пръст. Вече НИКОГА не стягам така патронник на дрелка.
Айде живи и здрави и се пазете и учете от грешките.

Тема "моите грешки..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: