Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Илиян Илиев™ - майстор
На тия, които са те съветвали им удари по един шамар и им кажи да не се занимават с глупости. :lol:

Като изпълниш задачата заповядай отново за истински съвет. :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
А по темата на Торбалан - съжалявам че не съм я видял преди, Да съм ти спестил доста чесания по главата или там където не те е сърбяло.

Важното е че е разрешен проблема. След инспекцията на навеса ще обсъдим микро пукнатините.

п.п. Мързеше ме да чета цялата тема, че по едно време ми стана смешно. :-D
strelec99 - помощник
:axe: готово-изритах ги,че въобще им нямах доверие.сега ще дадеш ли съвет?
Илиян Илиев™ - майстор
Дай сега една снимка да се види кое точно и как се рони. Иначе има риск от некомпетентен съвет.

Добре е да има снимка на цялата стена, както и снимка от близо на ронещото се.
strelec99 - помощник
за тази грозотия става въпрос :)

Прикачен файл

DSC00733.JPG

Прикачен файл

DSC00731.JPG

Прикачен файл

DSC00754.JPG

Прикачен файл

DSC00721.JPG
strelec99 - помощник
става въпрос за цял апартамент....2 спални,хол и коридор

Прикачен файл

DSC00749.JPG
Илиян Илиев™ - майстор
:shock: :shock: :shock:

Такова чудо не съм виждал в живота си. Както и да е. Със съвместни усилия ще се постигнат добри резултати.

1. Намери хората с предишните съвети и им удари по още един шамар.

2. Опитай да изжулиш с мистрия определен участък от мазилката и пусни снимка.

3. С тесла опитай да изкъртиш друг участък от мазилката и пусни снимка.

Опитите ги прави на участъци със средна здравина. Демек да не е на най-здравите места, но да не е и на най-ронещото се.

п.п. Ако има възможност е добре да направиш снимки с по-добро качество. Ако трябва вземи на заем фотоапарат от приятел и накарай някой да качи снимките с максимално качество на сайт, който го позволява и ти дай линк към тях. При положение, че не мога да го видя и да го пипна бих искал поне да е с максимално качество.
strelec99 - помощник
върху това имаше три пласта боя винервайс и 2 пласта тапети.това всичкото е свалено с тесла и виждаш резултата.като пипнеш мазилката(пясък и вар,без цимент) с пръст се рони.отдолу е тухла.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми щом се рони и с пръсти няма какво повече да кажа.

Всъщност ще спомена нещо де.

Ако някой се наема да ти го заздравява или да ти дава съвет за заздравяване си е твой избор дали ще го послушаш.

Според моя опит върху повърхност ронеща се с пръсти не се полага шпакловка и изобщо нищо.

Ако решиш изчакай съвети от други колеги, ако не, ще ти съобщя лошата новина и ще се опитам да те насоча как най-безболезнено можеш докараш нещата до боя.

Имай предвид че ще се наложи бачкане. И малко повече парички от предвидените за шпакловка, но няма да са кой знае колко в повече.

Даже ще те посъветвам кога да викаш евтини общаци и кога да си бачкаш ти, ако си решил сам да си правиш всичко.

Положението е трагично, но не се плаши. Не си почнал, не си го направил. :wink:
strelec99 - помощник
предпочитам майстори дори и да е малко по-скъпо.сменях цялата ел.инсталация сам и вече нямам нерви.ще кажеш ли ти как би постъпил с тая мазилка(не ми се ще да я събарям цялата).какви материали и реда им на слагане?

Тема "напукана шпакловка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: