Ще напукаш шпакловката.
Ако имаш път към Видин се обади да си поговорим!
Ако имаш път към Видин се обади да си поговорим!
VLADO66 написа:Това с паленето на комин е пожароопасна работа.Чувал съм че с нафталин има резултат.Именно две шепи нафталин там където вкарваш кюнеца. Обаче трябва готовност за евентуален локален пожар, защото от горе ще е като горелка. И наблюдение около къщата. И не изгаряйте разни пластмаси в печката вместо да отидат на боклука
КИМИ написа:Според мен трябва да направиш следните неща. Комина трябва да има шапка. Трябва да има изолация на тези коминни тела . Една от причините за сажди и конденз е студен комин. Това мисля аз де. Измисли друг начин да се грееш не да разчиташ на топлината на комина.Едно е кюнец друго е комин !Бат Иво написа:Какво е това къща или панелен апартамент ?Еднофамилна тухлена къща на два етажа над приземния, който е на нивото на гаража и мазата(къщата е на наклон и мазата е на 60% вкопана в Балкана)
Та печката е в тая стая на приземния етаж, моята спалня е отгоре(аз съм с климатици), после има още един етаж и таван.
Комина е от готови цим. ком тела- чак до покрива, допреди 2 м. нямаше шапка и понеже циментовите тела отдават повече топлина от тухлените и заради врачанските тлъсти мъгли 4 месеца-
отвътре се е натрупал 100 кила катран се е стекъл, но съм замислил да го изгоря-
над топуза ще навържа гъби и парцали с нафта и хубаво ще го натъркам и после- фойерверки ще хвърчат от него докато обгори.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: