Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
alsted - майстор
preslav - майстор
Темата е стара, но не ми се отваря специална тема за един ключ.
Купих старинен настолен часовник за подарък, часовникът работи, но е изгубен ключът му. Поръчах един по интернет, но се оказа голям, подариха ми друг, който се оказа малък, опитах да направя сам, но ми се иска да е оригинален.
Квадратът е 4мм. външната цилиндрична част не трябва да е повече 9мм. Намирам нещо подобно в Русе, ама 25 лв. за ключ ми се виждат... абе дразнят ме търгашките истории, не че на едно сядане не сме изпивали и повече пари.
Ако някой от Варна има излишен ключ и не му свиди да го подари за 10 лв. съм готов да го купя с уговорката, че искам да го пробвам.
Andri01 - майстор
Честит празник!! Другата седмица - на кафе и да ти дам един ключ.
preslav - майстор
нед мар 03, 2019 8:22 amAndri01 написа:
Честит празник!! Другата седмица - на кафе и да ти дам един ключ.
Ами какво да кажа, едно голямо благодаря, ама защо чак другата седмица и на кафе - да не би да са свършили ракията и виното?
Andri01 - майстор
....щото тука четат и митничарите?! А кафето е без акцизно :? :partyman:
preslav - майстор
Искам да благодаря на Andri01 за това, че се раздели със собствения си ключ, който още не съм пробвал в действие, но самият жест е много по-голям от най-големия ключ, който съм виждал през живота си. Искам да подчертая, че не са ми поискали дори и лев, не съм и дал, но колко лева чини уважението???
Сега е мой ред да подаря ключа, който купих за 4 лева от незнаен гражданин на Сф. - ключът е щампован, вътрешният квадрат е 5 мм. а най-големият му външен размер е 10.5 мм. сътоянието е перфектно, но не ми влиза в употреба.

Тема "Ремонт на стенен часовник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: