Има много голяма разлика между елементите които ползваш и RC пакетите.Дори не трябва да се правят опити за сравнение освен че са на почти еднаква основа.разликата в характеристиките на эаряд и разряд е огромна. Не отричам че и така може да се закърпи положението. Но пре сегашните цени от Китай не е оправдано.
Извинявам се за двете последователни мнения, но да не редактирам предходното...
В края на краищата заглавието на темата е: "Как си възстанових акумулатора на евтин акумулаторен винтоверт!?" и малко ме интересува мнението на критиците за броя на С-тата на батериите. За мен е важно, че на мен лично ми върши чудесна работа. Споменах вече какъв е проблема, който забелязах и съм на път да го разреша. От там нататък, който не му харесва да не повтаря моя път, който му харесва да си го направи, който иска може да го направи по друг свой си начин.
Само не ми говорете за запалване или гърмене на литиево йонни и литиево полимерни батерии! Това ще го смятам за спам в темата и ще бъде съответно докладвано на модераторите като такова.
Приемам ДОКАЗАТЕЛСТВА, че батериите трябва да бъдат с над 20С! Надявам се на конкретни такива!
П.П. Междувременно е имало отговор, но той не ми променя мнението!