Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
joro_kem - специалист
и ти ли, боте :)
Lutchezar - майстор
вт мар 15, 2022 6:58 pmvuccappella написа:
Все пак значи мнението ми е било полезно, ако някой го види може да се поучи от грешките и представите и да не се подведе, та дори и да съм само аз :)
Да не стане като белината и американците. Някой ще го недопрочете или недогледа или после ще псува дружно целия форум :-D
vuccappella - напреднал
ср мар 16, 2022 1:56 amLutchezar написа:
вт мар 15, 2022 6:58 pmvuccappella написа:
Все пак значи мнението ми е било полезно, ако някой го види може да се поучи от грешките и представите и да не се подведе, та дори и да съм само аз :)
Да не стане като белината и американците. Някой ще го недопрочете или недогледа или после ще псува дружно целия форум :-D
Ааа не, тогава просто казвате да сте чели по-надолу :mrgreen:
kozl - майстор
И аз съм мислил по тази тема, защото някой ден ще ми се наложи.
И като си помисля, че гардероба 2 дена го сглобяваха 2 души и не ми се маха. Та бавно и пълзейки с мултикътъра. А отгоре при срещата с новата настилка ще го мисля каква да е лайсната. Пък и каквото има по магазините...
Ламинат в-у ламинат ще направи разлики в нивата на различните настилки гранитогрес/ламинат, та и това не ми се иска.
А мултикътър си купих оти некви паркетни специалисти де ми слагаха настилки, искаха да режат ламината при первазите на вратите, а не обратното, щот немали с кво да ги отрежат прилично.

Тема "Поставяне на ламинат без местене на гардероба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: