Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон дек 02, 2024 9:04 amMamaMy написа:
Колко чини този асансьор каке? Питам от личен интерес.
Има най-различни. Сам си порови. Преди много години имах търсене, тогава, български, човешки, бяха безпари направо, 3-6000 на етаж. Сега сегиз-тогиз в рекламите ми се появява такъв, човешки, немски, за връзка приземен етаж-спалня, примерно, пак не са убийствени пари. Кеф цена няма. Вуйчо владика, на вилата си има, пътнически, за двама, с пейка, панорамен, за 4 етажа... Та, подемници всякакви има
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон дек 02, 2024 10:55 amvlax написа:
пон дек 02, 2024 9:30 amMamaMy написа:
От инвалидна количка трудна работа вече.

Това пък какво беше?
:partyman:
Не питай, натам сме тръгнале всичките
MamaMy - майстор
пон дек 02, 2024 11:36 amn_a написа:
пон дек 02, 2024 10:55 amvlax написа:
пон дек 02, 2024 9:30 amMamaMy написа:
От инвалидна количка трудна работа вече.
Това пък какво беше?
Не питай, натам сме тръгнале всичките
Аз отдавна знам, че съм за смяна на шенкели и шарнири, но си куцуках нехайно с идеята, че това предстои, но няма да стане скоро. Миналата седмица обаче докторите ми наляха нещо по грешка и предстоящото стана действителност.
chapara - майстор
Лоша работа, най вече това
погрешка
От опит, и слушайки околните, все повече се отчайвам за бъдещето на нацията. Невежество и безхаберие. А, и демокрация но дали, или просто ползваме думичката погрешно :cry: :?
MamaMy - майстор
Думата си е съвсем на място. Правят си експерименти с нас без да ни уведомяват предварително. Аз ги бях предупредил за всичките си заболявания, но май те не са чели листовките на лекарствата си. Едното ми скапа хрущяла на ставите пък другото ми докара невиждано рядко щастие. Не мога да стана от леглото за да ида до тоалетна. Комична ситуация като във вица "Маникюр-педикюр". Аз за съжаление бях от страната на не смеещите се. Сега се ослушвам кое е по-евтино 4 стави или асансьор за един етаж.
Двама полицаи, обхождайки някакъв район, виждат надпис на салон за красота "Педикюр, маникюр".
- Какво ли значи това? - зачудили се те.
Единият казал:
- Аз утре почивам ще дойда да разузная.
Отишъл на следващия ден, влязъл в салона и казал:
- Искам педикюр.
Мацката, като го видяла, че е готин, ама гламав го замъкнала в задната стаичка, опрашила го, като пеличката Мая и го пуснала по живо, по здраво. На другия ден пак отишъл и поискал маникюр. Случила се дама на възраст, която съвестно се погрижила за ноктите му.
Срещат се и другият полицай пита:
- Разбра ли какво е "Педикюр, Маникюр"?
- Идеологическа диверсия - на единия ден ти насаждат п*чи въшки, на другия ти режат ноктите да не можеш да се чешеш.
пон дек 02, 2024 2:40 pmMamaMy написа:
... Сега се ослушвам кое е по-евтино 4 стави или асансьор за един етаж...
Не се ослушвай, ами си смени ставите!
Спреш ли да се движиш, ще има още един да си спомнят у форума.
Действай!
vlax - майстор
Първо всичко най-добро ти желая.
...но май те не са чели листовките на лекарствата си...
Аз от няколко години без да искам се хващам,че като взех да одъртявам/ 60 + / първо чета листовката и после пия Илача.

пон дек 02, 2024 3:21 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не се ослушвай, ами си смени ставите!
" Д-р " Трифон П.Трифонов ? :?
MamaMy - майстор
пон дек 02, 2024 3:21 pmТрифон П.Трифонов написа:
Спреш ли да се движиш, ще има още един да си спомнят у форума.
Действай!
Трифуне, нали знаеш, че на всеки е драсната една черта. Колкото и да се силим, трудно ще я надскочим. До сега само Чък Норис е успял 3-4 пъти :lol:
Стига с моите проблеми. Темата с бомбо убежището става все по-актуална. Аз бих разтоварил едно пале минерална вода да не стои празно помещението де. Тя няма да се развали поне. Може да бутилирам и 100-200л нафта да има за генератора. С консервите става малко мърлява работа. Така като гледам малко няма да ми стигне мястото за хамона и качето със сирене. За зелето и дума не обелвам.
пон дек 02, 2024 4:14 pmMamaMy написа:
Трифуне, нали знаеш, че на всеки е драсната една черта...
Знам, но д-р Влакси знае повече.
viewtopic.php?f=30&t=72229&p=1183171#p1183171
Брат ми смени става преди доста години. Напълно пълноценен живот води, продължава да работи.
А с инвалидната, в асансьора, как щеше да е?

Влакси, след като нямаш възможност да прочетеш моята листовка, не се напъвай!
Обещах да не ти обръщам внимание, обаче като не седиш мирен и има за кво, ще ти напомням някои неща, хахааа!!!
kr1100 - майстор
Думата си е съвсем на място. Правят си експерименти с нас без да ни уведомяват предварително. Аз ги бях предупредил за всичките си заболявания, но май те не са чели листовките на лекарствата си. Едното ми скапа хрущяла на ставите пък другото ми докара невиждано рядко щастие. Не мога да стана от леглото за да ида до тоалетна. Комична ситуация като във вица "Маникюр-педикюр". Аз за съжаление бях от страната на не смеещите се. Сега се ослушвам кое е по-евтино 4 стави или асансьор за един етаж.
Лошо. Съжалявам.Но да си знаеш - нова става след 10 г пак. Знам го от потърпевши.

Тема "Чуденка с приземно помещение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: