Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Вече съм го играл тоя сценарий преди много години. С най-различни техники. Така че си знам урока.
Няма да употребявам 3 дена. Ако до първите 15 мин не я оправя, майстор ще е.
То още като ми казаха, че пак е протекло, казах им да викат майстор, и ще платя каквото трябва.
Но ще се изнасят след месец, та може и да решат да си я оставят така, аз да се оправям. Но ще трябва да ги изчакам да се изнесат.

А колкото до 3те дни, за много неща ми се е случвало обратното. На "майсторът" му отнема 3 дена и не може да оправи нещо, а аз го оправям за 5мин. Дето през живота си не съм го подхващал. Така че случаи всякакви! И майстори всякакви!
:-D
rumeniak - специалист
При нас се оказаха монети! Запушили изхода на помпата, и връщаше през преливника.
Извиках майстор да я погледне, отказах се аз да я гледам. Пуска, спира, гледа отдалеч. Едно по едно взе да разглобява и гледа, без да бърза да разглобява.
Гледаше с едно мъждукащо фенерче, опипваше.
Викам си, няма да хване теча.
Но постепенно взе да вади едно по едно.
Оказа се че диагнозата е била наполовина грешна, маркуч е, но не който си мислех.
Не е било при източване теча, а веднага след контейнера за прах.
Един маркуч на хармоника, една педя дълъг, се пукнал на едната сгъвка. Сълзи оттам и пълни дъното.
Взе го майстора и сега чакам да намери такъв и да го смени.
Надявам се това да е било. Още не е довършено.
Така че за сега, майсторът се справя добре. Типичен пример за нещо, което си иска майстор.
60 кинта маркуч :) Но каквото е това, важното е да стане. :-D
Andri01 - майстор
"...60 кинта маркуч :)...". Хайде дай една снимка. Не съм виждал златен маркуч за пералня?! Е,освен ако самата тя е диамантена :? :partyman:
jekasus - майстор
Andri01 написа:
Не съм виждал златен маркуч за пералня?!
Това не маркуч, а е детайл вътре в пералната - а там нещата са други по цена
Andri01 - майстор
"...Един маркуч на хармоника, една педя дълъг, се пукнал на едната сгъвка..." Че той програматора не струва толкова. 10 пари във Варна. :)
iliya_i - майстор
чет авг 20, 2020 8:01 amAndri01 написа:
"...Един маркуч на хармоника, една педя дълъг, се пукнал на едната сгъвка..." Че той програматора не струва толкова. 10 пари във Варна. :)
А посещение в дома (2 пъти), 2 - 3 часа работа, търсене на подходяща част - това всичко безплатно?
Andri01 - майстор
Зависи от майстора. Един ще открие дефекта за 15м. ,друг ще го открие на 3-ден. Но..."всеки знае себе си-казал ходжата..." :) :partyman:
Здравейте при мойта пералня тече от врътката на маркуча за чистата вода към пералнята и незнам какво да правя?
chapara - майстор
Боряна, интернет, Гугъл, майстор....

Тема "НАЙ- ВЕРОЯТНИТЕ МЕСТА ЗА ТЕЧ ОТ ПЕРАЛНЯ .." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: