Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Junak - майстор
toolegittoquit написа:
Мултимер - 8лв. С него може да се измери съпротивлението на нагревателя. Както и дали проводниците са здрави и въобще какво напрежение идва до нагревателя и т.н
Един скалпел струва 6,70 лв.
http://www.mdexpress.net/%D0%BC%D0%B5%D ... od298.html
iliya_i - майстор
onkelabg написа:
Значи за фурната, копчето завъртяно на дясно с/д /0/ е най -силна тогава....така ли
Позиции гледани застанъл срещу печката:
- Първото в дясно - горен и долен нагревател свързани последователно. Това е най-слебото. Само поддържа яденето топло.
- второ и трето - само горен и само долен нагревател
- Четвърто (или първото в ляво) - горен и долен нагревател. Това е най-силното.
hidrazin - майстор
Junak написа:
...Един скалпел струва 6,70 лв....
:-D А по време оно ги купувах за 1.20 бройката от оптико-санитарните магазини...
Имам няколко дето си ги кътам ама за каузата ще прежаля един. :shock:
Упойка ще слагаме ли ...
:partyman:
Илчо Илиев - майстор
iliya_i написа:
onkelabg написа:
Значи за фурната, копчето завъртяно на дясно с/д /0/ е най -силна тогава....така ли
- Първото в дясно - горен и долен нагревател свързани последователно. Това е най-слебото. Само поддържа яденето топло.
- второ и трето - само горен и само долен нагревател
- Четвърто (или първото в ляво) - горен и долен нагревател. Това е най-силното.
Колега, не знам на теб кое ти е ляво и дясно,но май и двете са ти ...леви..
Виж на предната страница снимката на печката, долната снимка, на горната е друга марка и модел печка, да не се бъркаш от там или просто нямаш други занимания и си чешиш пръстчетата :lol:

п.п. Ако смятате да правите някакви интервенции на всезнайко, то със скалпел няма да стане, ще е нужен ...търнокоп

:partyman:
toolegittoquit - майстор
Junak написа:
Един скалпел струва 6,70 лв.l
Moля?
onkelabg - специалист
iliya_i написа:
onkelabg написа:
1- Първото в дясно - горен и долен нагревател свързани последователно. Това е най-слебото. Само поддържа яденето топло.
2- второ и трето - само горен и само долен нагревател
3- Четвърто (или първото в ляво) - горен и долен нагревател. Това е най-силното.
И аз си мислех така...ама явно не еееееееее
-
Електромерите в блока са ни на стълбищните площадки, и моят е с/у вратата ми, и от там съдя като погледна индикацията/честотата на миганията/ коя степен на ключа за фурната е най-силен.
В положение
1-първо в дясно е Най-силното и често мигане, и затова съдя,че това е правилното. Но мога и да греша, тъй като другите ключове/котлони/ се вьртят обратно на часовниковата стрелка. И логично погледната и за фурната,трябва да важи това.....Но явно за фурната е по-часовниковата стрелка.
iliya_i - майстор
onkelabg написа:
iliya_i написа:
onkelabg написа:
1- Първото в дясно - горен и долен нагревател свързани последователно. Това е най-слебото. Само поддържа яденето топло.
2- второ и трето - само горен и само долен нагревател
3- Четвърто (или първото в ляво) - горен и долен нагревател. Това е най-силното.
И аз си мислех така...ама явно не еееееееее
-
Електромерите в блока са ни на стълбищните площадки, и моят е с/у вратата ми, и от там съдя като погледна индикацията/честотата на миганията/ коя степен на ключа за фурната е най-силен.
В положение
1-първо в дясно е Най-силното и често мигане, и затова съдя,че това е правилното. Но мога и да греша, тъй като другите ключове/котлони/ се вьртят обратно на часовниковата стрелка. И логично погледната и за фурната,трябва да важи това.....Но явно за фурната е по-часовниковата стрелка.
Извинявай, ама аз наистина съм объркал посоките, както каза Илчо Илиев. Те ключовете са един модел - като този, дето беше снимал на котлона.

Тема "Терма 30 икономик не загрява...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: