• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
plamen6703 - майстор
djorch написа:
Хладилника е нивилиран при пробите.Малко ми е странно онзи ден за два часа недаде признаци на изстудяване.Днес без да го преобръщам го включих и за един час даде принципи на охлаждане.Утре ще го пробвам на газ дано да тръгне.Какъв може да е проблема ако не тръгне на газ а на 220в работи?
Пиезозапалка, бутон за управление, батерия за пиезозапалката... "най-точен" отговор без да е прегледан може да даде врачка :wink:
djorch - напреднал
plamen6703 написа:
Пиезозапалка, бутон за управление, батерия за пиезозапалката... "най-точен" отговор без да е прегледан може да даде врачка :wink:[/quote]
Ми Пламене не нужно да си врачка прочети по-назад написано е в темата пали и работи на газ следователно не е от нещата които казваш.Но не искаше да изстудява! :?:
plamen6703 - майстор
djorch написа:
plamen6703 написа:
Пиезозапалка, бутон за управление, батерия за пиезозапалката... "най-точен" отговор без да е прегледан може да даде врачка :wink:
Ми Пламене не нужно да си врачка прочети по-назад написано е в темата пали и работи на газ следователно не е от нещата които казваш.Но не искаше да изстудява! :?:[/quote]

Задал си този въпрос
Какъв може да е проблема ако не тръгне на газ а на 220в работи?

Дадох този отговор
Пиезозапалка, бутон за управление, батерия за пиезозапалката... "най-точен" отговор без да е прегледан може да даде врачка
Хубаво е да четеш какви въпроси задаваш :wink:
djorch - напреднал
В нивелацията му е майката на тези ракли!!!Нивелира ли се всичко е наред малко мръдне ли не ще да работи! :-D
bat_danio - специалист
Аз както и други колеги многократно ти казахме за нивелация....
nikolov333 - майстор
Аз си взех ей тва за 350 кинта. Преправян е, ама ако е късмет..колкото изкара. За сега ще го бутна под бюрото в офиса да го тествам как е с кенчета бира..

Прикачен файл

1.jpg

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

4.jpg
plamen6703 - майстор
Няма да съжаляваш за покупката, ако разбира се работи като го включиш! :partyman:
nikolov333 - майстор
Работел на 30 бара и тръбите му били дебели..това добре ли е, че не ми е ясно ?*
djorch - напреднал
Значи нивилиран работи 14часа охлади до пет градуса и спря да охлажда.Преобръщах го един два пъти за по две минути.Да продължавам ли да го обръщам и да правя проби белкем тръгне?Иначе е доста нов и няма никаква ръжда по тръбите поне външно.
nikolov333 - майстор
Това в хладилната част ли е 5гр.?.. Иначе моя 40л.от поста по-горе след 3 часа работа na 235V е 10 гр. в средата на хладилната част, а на охладителя -3..
Прикачен файл:
20170728_122720.jpg
И след 5 часа при същите условия..
Прикачен файл:
Untitled.jpg
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Абсорбционен хладилник" | Включи се в дискусията: