Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kadroki - помощник
Изображение
Това е снимка на вратата на спалнята към терасата.Дограмата е БЛИК или поне такива лепенки имаше.В апартамента не се живее и сам го купил преди около година тогава вратите се затваряха идеално. Докато не се появи този проблем. Когато я затварям вратата опира и се налага леко да повдигна за да се затвори. Не съм запознат дали може да се е изкривила. Може ли да се оправи или ще ми трябва нова врата?
griffin - майстор
Вратата има ли отваряне в 2-ра равнина, само горния край да се отваря, девойките в къщи много често прецакваха механизма като се опитат да я затворят бързо и така ми отзяваше в единия край докато не оправя механизма на вратата
Takezo Sensey - модератор
Горе , на крилото по хоризонталата има винт завий 2,3, оборота ... :wink:
velsi - Почетен майстор
takezo написа:
Горе , на крилото по хоризонталата има винт завий 2,3, оборота ... :wink:
Пробвай, но най-вероятно няма да помогне. Трябва крилото да се заклини.
zvetomil - специалист
Това заклинване на крилото се нарича преостъкляване.При него трябва правилно да се разположат клинчетата(около стъклопакета) за да ляга товара (векторно)на долна панта а не отпред и да провисва вратата.

П.С.Бъди сигурен, че вратите им няма нищо.Всеки читав дограмист може да ти ги настрои.Само ако са ги изработили супер криви или по големи от нормалното не мое се опраи но това е рядкост освен ако не са се учили още на тема как се прави дограма.

Тема "Ремонт на PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: