Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте проблемът ми е че отначало картината се сви в трапец говор имаше смених кондензатор 4.7 мф 220волта и изображението се появи е малко разтеглено но прлопадна говора като индикацията за увеличаване и намаляване работи а даже брум няма дали не е някой транзистор или друг сондензатор интеграла с радиятора даже не се топли няма захранване звуковия модул навярно помогнете ако можете
miroton - майстор
друг сондензатор интеграла с радиятора даже не се топли няма захранване звуковия модул навярно помогнете ако можете[/quote]
Това ша е :lol:

Колко познания по електроника имаш и електробезопасност?
todortv - майстор
Извади куплунга на говорителите, от там където е и го постави на правилното място....
miroton написа:
друг сондензатор интеграла с радиятора даже не се топли няма захранване звуковия модул навярно помогнете ако можете
Това ша е :lol:

Колко познания по електроника имаш и електробезопасност?[/quote]
Познанията ми са достатъчни мога да чета и сглобявам по схеми иначе имам 4 та кв. група така че при наличието на схемата бих открил къде пропада звуковият сигнал и евентуално бих заменил дефектния детайл просто ми е нужно време и схема да проверя крайния усилвател за говора дали някой от транзисторите на предусилвателя не е избушил или интегралната схема е заминала това е чакам за друг метод за оправяне
alsted - майстор
Виж тук. Разгледай сайта, има доста полезна информация.

Тема "телевизор NEO -1518TXF НЯМА БРУМ И ГОВОР ОБРАЗ ИМА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: