Здравеи те.Преди няколко години си взем кафемашина на старо.На старо,защото има голяма стоиност за мен като спомен от старото ми работо място,но това е др тема.Та след като я взех я разглобих и почистих главата за нягряване на водата,подмених и уплътненията.Сега за проблема.Понеже почти не пия кафе искам да я ползвам за направата на чай.Проблема е,че когато натисна само копчето за парата,нямам достаъчно налягане и водата не ми стига за чай.Когато натисна и копчето за помпата вече,започва да тече вода и от самата глава за ръкохватката.Понеже нямам спомени като нова как работеше.,а и нямам инструкцията и за ползване,някои може ли да ми каже нормално ли е това.Според мен не е,и си мисля,че за да има пара трябва да е по голяма температурата за загряване на водата,но само когато е вкл копчето за пара.Възможно е и да е подменен терморегулатора със регулатор за кафе.
Даите предложения за де не я разглабям напразно.А от др месец вече времето ще е по студено и ще имам повече време за игри.
Даите предложения за де не я разглабям напразно.А от др месец вече времето ще е по студено и ще имам повече време за игри.