Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
zdravko77 - помощник
Здравейте, налага ми се да изкъртя няколко плочки и да наредя около 1.5 кв.м. гранитогрес в коридора. Звънях на няколко човека, но на никой не му се занимава с толкова малко. Да знаете има ли откъде да се вземе машина под наем в София, или някой да може да услужи? Аз ще донеса плочките разчертани където е удобно и трябва да се разрежат 6-7 броя.
mladkal - майстор
За София не зная, но подобна услуга тук в Стара Загора са ми вършили във каменоделска фирма, която се занимава освен с надгробни истории то и с търговия на облицовки, камъни разни. Предполагам ив Сф такива доста фирми можеш да намериш около Централните гробища. в СЗ са именно там.
Мериш смяташ, разчертаваш и газ...
Друг вариант е да пробваш с диск -диамантина на (за) ъглошлайф. Ако плочките не са много сериозни може и да успееш, но пък ако са ти съвсем точно и нямаш излишни по-добре не пробвай, а отивай във фирма.Там със сигурност няма да има толкова голяма фира. Може и въобще да няма.
Дано съм бил полезен.
Успехи!
Spokoiniq - майстор
Пиши ми, машината ми е на обект в Сухата река, ще ти ги накълцам за едно мерси :)
mladkal - майстор
Spokoiniq написа:
Пиши ми, машината ми е на обект в Сухата река, ще ти ги накълцам за едно мерси :)
БРАВО! Мъжка приказка! :respekt:
ktamara - специалист
Spokoiniq написа:
Случайно да важи такава оферта още? :) :)

Тема "Рязане на гранитогрес - машина под наем?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: