Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ohdan - специалист
Здравейте , :) искам да попитам тука, става въпрос за една яйцеварка с марка SEVERIN която ми подариха наскоро и която реших да ползвам по предназначение . Упътването е на други езици ,на Български няма а тя нещо не върши работата за която е предназначена :? , та дали ще има някой такава да ми обясни как работи? Тя самата си има поставка за яйцата която се поставя върху плоча нагряваща се с вграден нагревател който се вкч и изкл. чрез някакво вградено термореле (прави ми впечатление че времето на изкл. е много малко, и обратно за вкл. едоста дълго) но болтче или нещо друго за неговото регулиране няма :?
В средата има чашка за вода на дъното на която има игла която обаче не преминава в чашката , тя се поставя в средата м/у яйцата така че опира на плочката само иглата, не мога да си обясня на какъв принцип работи това чудо :? Ето и самият прибор [/img][/list]

Прикачен файл

Picture 003.jpg
Picture 003.jpg (40.22 KиБ) Видяна 2965 пъти
mraveca - напреднал
Колега снимай я в разглобен вид.Аз имам подобна. При мен също има чашка но тя е за количеството вода което се слага на дъното под яйцата.Когато водата изври нагревателя исключва.
ohdan - специалист
mraveca написа:
Колега снимай я в разглобен вид.Аз имам подобна. При мен също има чашка но тя е за количеството вода което се слага на дъното под яйцата.Когато водата изври нагревателя исключва.
Няма нищо кой-знае какво съществено в нея , освен термоизключвател и нагревател като и нагревателят е здрав и термото работи само че изключва много бързо и не може водата да заври в чашката. Колкото до тази игла на дъното на чашката която е пластмасова , предполагам е за да предотвратява допира и с плочката Изображение , при теб за колко време изключва термото и приблизително за колко завира водата направо идея си нямам как може да се регулира това термо Изображение
Благодаря ти!!

Тема "въпрос за яйцеварка на SEVERIN" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: