Здравейте ,
искам да попитам тука, става въпрос за една яйцеварка с марка SEVERIN която ми подариха наскоро и която реших да ползвам по предназначение . Упътването е на други езици ,на Български няма а тя нещо не върши работата за която е предназначена
, та дали ще има някой такава да ми обясни как работи? Тя самата си има поставка за яйцата която се поставя върху плоча нагряваща се с вграден нагревател който се вкч и изкл. чрез някакво вградено термореле (прави ми впечатление че времето на изкл. е много малко, и обратно за вкл. едоста дълго) но болтче или нещо друго за неговото регулиране няма
В средата има чашка за вода на дъното на която има игла която обаче не преминава в чашката , тя се поставя в средата м/у яйцата така че опира на плочката само иглата, не мога да си обясня на какъв принцип работи това чудо
Ето и самият прибор [/img][/list]

В средата има чашка за вода на дъното на която има игла която обаче не преминава в чашката , тя се поставя в средата м/у яйцата така че опира на плочката само иглата, не мога да си обясня на какъв принцип работи това чудо

Прикачен файл
Picture 003.jpg (40.22 KиБ) Видяна 2965 пъти