Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ba4e77 - помощник
всичко си прави както трябва като стигне до центрофугата няма никой продължава си програмата и си спира накрая
mastora - напреднал
да беше писал какъв модел е swf .... ли ,мотора асинхронен ли е ?Провай е празна ако разварти смени кондензтора 16mf .
Борислав Бачовски - напреднал
Напишете модела на пералната. Пише го на лицевият панел на пералната с букви и цифри. Остави разните кондензатори за друг път. Двигатела ти е колекторен и се управлява по електронен път. Опиши подробно точно какво прави, или не прави.
mariayn - специалист
Имам и копче което забранява да центрофугира .
dechev - специалист
Да питам и за мойта SAMSUNG SWF5003 не всеки път центрофугира, дали неиспомпва хубаво водата и й е тежко да завърти, кво ли, ако някой знае нещо ..... да подскаже.
lov - майстор
Я първо си проверете филтрите дали на са препълнени и чак тогава ще по магаме ако се налага де. От практиката над 50 % при такива симптоми е бил задръстен и непочистен филтър. Само да не почнете да питате пък къде се намира и как се отваря.
MamaMy - майстор
При колекторните често се случва и друг дефект. Четкодържателя ръждясва и клеясва и четките се движат трудно. Това означава, че доста често контакта между колектора и четката е много слаб и като напъне за центрофуга и спира. :roll:
dechev - специалист
При мен - не е филтъра, ако се окаже четкодържатели май нема да стане "ремонтирай сам".
Борислав Бачовски - напреднал
Възможни са и други дефекти. Като пример, може да се посочи тахо датчика /датчик на Хол/, симистор за управление на оборотите на двигатела , някой електролитен кондензатор, реле от управлението на двигатела и т.н. ...... Все пак, е необходимо да се погледне от човек познаващ материята.
a_nikolov - специалист
Може да е от регулатора за нивото.
Според мен трябва да се види на място. Колкото и да се гадае, ако ще и врачката на форума да хвърли един боб или да удари едни карти, най добре си остава да намериш техник да я отвори и прегледа :lol:

Тема "пералня samsung не иска да центрофугира" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: