Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте,имам пералня Indesit WIA 82,вчера светодиода за блокиране на люка започна да мига и не угасва дори и когато нулирам програматора,на определен период от време се включват и зелените светодиоди,примигват няколко пъти и пак угасват,ако някой знае какъв е проблема,моля да ми каже,а иначе пералнята пере само това е проблема.Благодаря предварително!
s_gangalov - напреднал
Проблема ти е в платката - не се нулира пералнята. Ако мислиш , че можеш да се справиш сам , ще ти кажа какво да направиш.
ще ти бъда много благодарен ако ми кажеш за какво става дума,мисля че ще мога да се справя,стига да знам какво точно да правя.
s_gangalov - напреднал
Имаш лично съобщение.
много ти благодаря,ще го пробвам утре че вече е късно,до сега не е правено нищо на платката.
s_gangalov - напреднал
Извинявям се много , но когато някой поиска помощ за подобен проблем му казвам да ходи на сервиз. След като две седмици питащия не е благоволил да каже дали си е решил проблема , няма смисъл от писане и помощ във форума.
jakuzi - специалист
s_gangalov написа:
Извинявям се много , но когато някой поиска помощ за подобен проблем му казвам да ходи на сервиз. След като две седмици питащия не е благоволил да каже дали си е решил проблема , няма смисъл от писане и помощ във форума.
[-X Не е така,твоят съвет помага не само на питащият...но и на много други .
s_gangalov - напреднал
Тука не съм много съгласен. Мога да помогна на някой , който наистина иска сам да си реши подобен проблем , както в случая. Но колегата се покри и отогава не е казал нищо по въпроса какво е направил , решил ли си е проблема. Тука става въпрос за Информация която , не бих пуснал свободно в ефир. Най - малкото , защото много колеги си изкарват хляба , като отремонтирват подобни уреди и ако всичко се казва на всеослушание те какво ще правят. Пак казвам , в случая исках да помогна защото колегата каза че има нужните познания и може да се справи сам.

Тема "проблем с пералня Indesit" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: