Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
sh000ck - помощник
Здравейте,
изгоря ми електрожена Кракра TSF-160 с зелена кутия. За съжаление и голямата и малката намотки са повредение и след като се поразрових за производители/продавачи на такъв тип проводници за съжаление се сблъсках с проблема, че минималното предлагано количество надвишава в 3 пъти това което ми е необходимо за да се пренавият намотките. Споделям това тук с надеждата, че някой има също изгорял електрожен и би се навил да закупим количеството на партия и да си го поделим. Проводниците за който става на въпрос са с размери GRADE2(ПЕТ2H) ф2,5 mm2 и DNp2Ss(ПСД-F) 3,55x6,3 mm. Минималнате количества които може да си закупи човек са 20.57 кг и 15 кг съответно. На мен са ми необходими 1.5 кг и 4.5 кг съответно а останалото количество ми идва излишно. Ако има заинтересовани моля спорелете за да установим контакт. Всичко добро :)
lubomirlz - специалист
Не казваш от къде си, ако си от Пловдив или околноста решението на проблема ти е Техникума по електротехника и електроника на Пещерско шосе. Навремето там навивахме страшно много електрожени и изгорели двигатели. Отиваш и говориш дирекно с даскалите в работилниците, ако не искаш те да ти го пренавият то поне сигурно ще се навият да ти продадат проводника.
sh000ck - помощник
Здравей ,
първо искам да благодаря за отговора ! За радост съм от Пловдив и района - Карлово :П. Но няма ли да ме изгледат странно въпросните преподаватели ако се появи човека X и ги попита за такова нещо или това там си е практика ?! Поздрави
torbalan - Дървен философ
или ще те изгледат странно, или ще ти свършат работа :)

заслужава си да питаш според мен...
Stefan2000 - специалист
Две думи и от мен.
Обсъждал съм Кракрата със специалисти по електрожени и те споделят, че ако и първичната намотка се навие от тънка шина с плетена изолация, тия електрожени стават вечни. Предполагам ще се наложат някои преизчисления, но питай ги, сега е момента.
kam34 - специалист
И като си купиш проводниците сам ли ще си ги навиеш :? По добре отиди в сервиз и където ще ти свършат работата например Гугъла намери тези http://eldvigateli.com/other-repairs.html#remont-traf

Тема "Емайлирани намотъчни проводници на партия !?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: