• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
valentin114 - специалист
Въпросът е: Ако не си намеря "фабрично" уплътнение за тенджерата, дали има алтернатива...черен силикон или друго. Ще бъда по-конкретен: купих си това http://www.amazon.co.uk/Salton-4374-Tow ... B0000A33S6 от английския магазин в Русе на смешната цена 3 лв. , втора употреба, дефекта е липса на уплътнение на капака. Откровено казано, мисля да я ползвам за варене на пърцуца на вилата.
LazarGanev - "Велик майстор"
Тесто майна, тесто :cool: . Брашно, вода, бъркаш и мажеш при всяко варене. Никакви силикони
valentin114 - специалист
:prayer: Благодаря, Лазаре!
tripioo - специалист
в софия съм виждал да продават уплатнения , така че с търсене ще намериш
valentin114 - специалист
Благодаря и на теб, tripioo, разбира се, че ще потърся оригинал...и ако не намеря...импровизации.
Само да попитам къде се намира този английски магазин в Русе?
valentin114 - специалист
elora_dana написа:
Бул. "Цар Освободител", номера не знам, но автобусната спирка, най-близка до Пантеона.
valentin114 написа:
elora_dana написа:
Бул. "Цар Освободител", номера не знам, но автобусната спирка, най-близка до Пантеона.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! :partyman:
Mapek - специалист
LazarGanev написа:
Тесто майна, тесто :cool: . Брашно,
дървесна пепел /1:1/ (защото, като запече после няма остъргване, лепи по ръцете, а по метала се не хваща)
... вода, бъркаш и мажеш при всяко варене. Никакви силикони

\
pavkatay - майстор
Това последното не го разбрах, но автора на темата Вальо явно се е справил с уплътнението и е сварил ракията, защото оттогава успя да се напие, да се скара с модератора няколко пъти, да се извини два пъти повече и да се отправи към 115-ти номер . :)
  • 1
  • 2

Тема "Уплътнение за тенджера под налягане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: