Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
sasko12345 - специалист
Измазаха ми стените на новия етаж с варова мазилка и майстора вика земи едно за шпакловане на баумит много готско climaglate varova shpaklovka. Шпаклова той една стая перфектно равно чак отражение има в стената. Аз като шпакловам яко зле става неравно и грозно. Та вапроса ми е някой знае ли как да го правя равно. Аз с мистрията го нанасям то е едно като крем и накрая става на линии.
ebahti - майстор
sasko12345 написа:
Аз като шпакловам яко зле става неравно и грозно. Та вапроса ми е някой знае ли как да го правя равно. Аз с мистрията го нанасям то е едно като крем и накрая става на линии.
Яс пък искам да си направя ракета....у космоса да фръкна един вид.Гледам русняците и хамериканците ги догаждат -даже и фърчат. Та некой ако може и мен да ме сфетне как да я направя да полети.....с теслата я делкам....дали не бъркам некъде???
sasko12345 - специалист
Колко взимаш за редене на плочки за една баня около 9-10 квадрата става на въпрос. Банята се намира в Дружба 1 софия. Ако си някъде наблизо да дойдеш да я видиш.
VLADO66 - майстор
Карайте за варовата шпакловка де :-D .А плочките на лични :lol: :lol: :lol:
nikolson - майстор
sasko12345 написа:
Измазаха ми стените на новия етаж с варова мазилка и майстора вика земи едно за шпакловане на баумит много готско climaglate varova shpaklovka. Шпаклова той една стая перфектно равно чак отражение има в стената. Аз като шпакловам яко зле става неравно и грозно. Та вапроса ми е някой знае ли как да го правя равно. Аз с мистрията го нанасям то е едно като крем и накрая става на линии.
По-бързо ли искаш да стане,че помагаш на шпакловчика? :axe:
VLADO66 - майстор
За да шпакловаш трябва да имаш както се казва 'ръка'-т.е, доста квадрати шпакловка,така че маламашката сама да се движи без да я мислиш.
sasko12345 - специалист
Аре сумати майстори сте тука трябва ми човек да каже колко иска за 30 квадрата варова шпакловка и замазка на под с цимент и пясък около 60 квадрата. Като материала ще бъде на етажа.
chapara - майстор
sasko12345 написа:
Аре сумати майстори сте тука трябва ми човек да каже колко иска за 30 квадрата варова шпакловка и замазка на под с цимент и пясък около 60 квадрата. Като материала ще бъде на етажа.
Kато напишеш от къде си в профила си, може би ще се намери някой :wink:

Тема "Измазване на стена с варова шпакловка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: