Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте. Стана една беля и сега имам изгорено петно върху дограмата. Целостта на дограмата не е нарушена, петното е 6 -7 см дълго и може би около 3,5 см широко. От външната страна е и реално не ми пречи, но ми се ще да се направи някакъв козметичен ремонт. Освен това апартаментът е под наем и не ми се иска да го връщам в този вид. Прикачвам няколко снимки, моля ако някой някога е имал такъв проблем или има идея как да го разреша и дали въобще мога да го поправя .. нека пише. Благодаря предварително !

Изображение

Изображение

Изображение

ПП: Чета форума от време на време, но признавам - не съм много наясно с разделите. Този ми се стори най-подходящ, простете, ако съм сбъркал.
VLADO66 - майстор
Изшкурваш внимателно изгореното и намираш бяло самозалепващо фолио.
miliad - майстор
Пробвай с Циф, квото изчисти и финна шкурка-ще остане петно от надирането обаче.
Професионалния вариант е с препарат за чистене на силно замърсени и надрани ПВЦ профили, "Космофен" 5 или 10 примерно.9-11 лв е бутилката.Нямам обаче опит с изгорено и не гарантирам крайния ефект.Има и кит за ПВЦ профили, но е скъп,по спомен около 30лв за мини шишенце.Ето инфо какви продукти има:http://www.pachico.net/therm/?go=produc ... egoryId=60
naix - специалист
Използвайте кита за ПВЦ профили, както се спомена преди мен. Със самозалепващо се фолио е временна работа и ще е грозно, както и да се залепи.

Тема "Изгорена PVC дограма - евентуален ремонт ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: