Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
dimi_54 - напреднал
Здравейте колеги, повреди ми се програматора на пералнята. По-долу качвам снимки на модела и общия изглед. Изгоряха пластините които включат и изключват нагревателите. Това се случва за втори път. Първия път бях късметлия и намерих програматор, но сега.... не знам, затова се обръщам тука за помощ. Пералнята е немска и вече служи около 25 години, с шест амортисьора е на барабана. На всеки на който му кажа ми се смее но е така. Ходих на сервиз да си търся програматор, но ме посъветваха да си купя нова пералня :cry: . Ако някой има подобен или същия нека да се обади. Също приемам съвети как да отремонтирам стария,

Прикачен файл

програматор.JPG
Това е програматора,има изгорели пластини на платката.
програматор.JPG (102.2 KиБ) Видяна 1453 пъти
VLADO66 - майстор
Надали ще намериш този програматор и дали си заслужава да дадеш 150лв.Щом си любител на дълговечните перални си вземи Миеле 2-ра употреба 8-ма или 9-та серия,нова сигурно не можеш да си позволиш :wink:
dimi_54 - напреднал
Колега както писах по-горе това ми е за втори път. Първия път намерих такъв програматор дето се казва на майтап. Отидох в Ямбол в един магазин за елчасти и питам, продавача ми каза че в магазина няма но в неговия плевник имало части за перални които свалил от Германия . На следващия ден имах програматор, е имаше малко слама по него но свърши работа, изкара ме седем години. Та затова се надявам да има в някой плевник още един :-D

Тема "Програматор за авт. пералня Constructa 622" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: