Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Хлебопекарна Dynamic купена от Кауфланд,сизтекла гаранция.Бъркалките се задвижват с два ремъка от екектродвигателя.Откъде мога да намеря такива ремъци,защото единият е скъсан а другият износен?
EDI - майстор
Ами вземаш ги или им сваляш размерите и по сервизите трябва да намериш.
agj - майстор
Аз също тръгнах да търся по сервизите ремък за хлебопекарна Elta - BA123 , НО във всички сервизи ми казват че ремъци няма и няма да намеря никъде! :x
Та се чудя що за икономика сме :?: Внасяме машини а резервни части НЕ!?И ако ти се развали машината ще трябва да я хвърлиш и да си купиш нова .... :x... и то само заради един ремък...!
Вярно машината за която търся ремък не се продава в България но се продават пълни аналози на тая машина!Elta - BA123 е немски модел и производство а това което се продава у нас е ETA - 0149 полско производство .....и въпреки че тоя модел го има в нашите магазини ремъци и за него няма ! :x
lov - майстор
Зъбни ремъци се предлагат от специализираните магазини. При мен в Ловеч няма но сина живее в Габрово и каквото съм подирил винаги ми е намирал.
Но задължително със стария ремък в ръчичка защото понякога са много близки по параметри и могат да се заменят. Както е в случая с хлебопекарната. Там не работят на големи обороти и малка разлика във височината на зъбчето или широчината на ремъка няма да е фатална. А и надписите в повечето случаи върху тях са по техни си фирмени каталози и нямат нищо общо с параметрите на ремъка.
Всъщност имат и ремъци на ръкав и се отрязва толкова широко колкото е необходимо.

Тема "Хлебопекарна- ремъци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: