Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kuger - майстор
Здравейте, днес ми дадоха еди 5-коньов мотор от фреза. По данни на собственика, пали, работи малко и гасне. Носил го е на майстор, казали му подпушен карбуратор, и са го отсвирили.
Тия дни ще го поразглобя /мотора/, та молбата ми е някой колега дали има схема на карбуратора, и данни за настройка. Аз имам, но за Субару.
ESPACE - майстор
Преди години съм отварял такъв. Не ти трябва схема, елементарно беше доколкото си спомням. Наистина се запушваше жигльор при неспазване на чистота при наливане на бензина.
teon - специалист
...виж по-долу в линка...моята е такава(5 к.с.)...есента и сменях мембраната в карбуратора подкачваща горивото...имаше такава тема из форума кой как се е справил с проблеми по разните машини...бях направил и някоя снимка...карбуратора не е сложен...
http://www.briggsandstratton.com/us/en/ ... 994_LO.pdf
Последна промяна от teon на чет апр 17, 2014 8:13 am, променено общо 1 път.
kuger - майстор
Най-накрая му дойде реда за преглед.
Карбуратора, по мое мнение не става за нищо. Разбито лагеруване на дроселовата клапа.
Може ли някой да ме насочи къде да търся карбуратор, и евентуално цена?
Двигателя е 5 к.с., двувалов.
Собственикът си е купил някакъв китаец и го е приспособил горе-долу, аз за спорта ще се мъча да възстановя стария.
Duke_BG - специалист
комлука след Toyota

е чак толкова ли е трагично - няма ли възможност да се разпробие на по-голям диаметър и да се набие месингова втулка ?

дай някоя снимка
kuger - майстор
Duke_BG написа:
комлука след Toyota

е чак толкова ли е трагично - няма ли възможност да се разпробие на по-голям диаметър и да се набие месингова втулка ?

дай някоя снимка
Това сервиз ли е?
На първо четене положението е почти трагично, валчето играе, като малък крак в голяма обувка :-D
Машинката е сглобена, за да не забравя кое как е, за сега няма снимки, като я пръсна, тогава.

Тема "Ремонт на Briggs and Stratton /карбуратор/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: