Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
diaflin - специалист
Търся ремък за хлебопекарна с дължина 520 мм. Ако някой може да ме насочи от къде мога да се сдобия с такъв, ще бъда много благодарен.
crez - майстор
diaflin написа:
Търся ремък за хлебопекарна с дължина 520 мм. Ако някой може да ме насочи от къде мога да се сдобия с такъв, ще бъда много благодарен.
Дай допълнителни размери клиновиден,горна ширина,долна,плосък или др.
diaflin - специалист
crez написа:
Дай допълнителни размери клиновиден,горна ширина,долна,плосък или др.
Не съм сигурен дали мога да отговоря правилно , но зъбците на ремъка имат клиновидна форма (отстрани погледнато сечението им е равнобедрен триъгълник). Дебелината на ремъка е 6 мм , а разтоянието между 2 върха на зъбците е 3 мм.
Качих снимки на оригиналният ремък.

Прикачен файл

r3.jpg
r3.jpg (50.74 KиБ) Видяна 5247 пъти

Прикачен файл

r2.jpg
r2.jpg (37.01 KиБ) Видяна 5247 пъти

Прикачен файл

r1.jpg
r1.jpg (55.76 KиБ) Видяна 5247 пъти
mastora - напреднал
мога да ти подаря един 3M-510-6 само че е 510 мм. ако мислиш че ще ти свърши работа пиши
diaflin - специалист
@crez
благодаря , ще звънна на 2та сайта които си пратил , дано излезе нещо.

@mastora
благодаря и на теб, но няма да ми свърши работа, за жалост.

Интересна работа. Обикалям магазините в Русе, от близо 2-3 месеца, но точно този размер - 520мм, го няма. Иначе има 537mm и 490мм.
galin56 - специалист
Важно е да преброиш точно броя на зъбите(че нещо 520мм не се дели точно на 3). Дължината и ширината си я измерил вече. Като нали ширината можеш да си прецениш дали ти е важно да е същата. На работата ремъци по принцип купуваме от каталога на една фирма Мисуми(Misumi), имат от врабче мляко. Само, че ги доставят директно от чужбина, за Бг незнам кои са им представители. 100% в каталога си имат ремък който да ти свърши работа.

http://in.misumi-ec.com/asia/ItemDetail ... 13820.html
Примерно на тази страница имат 519мм, S3M, 173 зъба, на 6мм дебелина. 100% и твоя е същия, но какво му е цената и от къде можеш да си го купиш в България незнам, трябва да се поровиш за техни представители и вносители.
sian - специалист
можеш дa питaш гугълa зa фирмa aдриa-ремъци

Тема "Търся ремък за хлебопекарна - 520мм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: