Здравейт,искам да задам един въпрос.Слагахме картон във нас и съм минал една ръка гипсова шпакловка.Изшкурих със шкурка 180 но има на места където си личат драскотините от шкурката и тук там малки дефекти (това ми беше сефте шпакловане) .Искам да попитам става ли да мина една ръка да изгладя неравностите със СТУКОПЛАСТ или по добре със колор кит.Стукопласта само за малки дефекти ли е или става за цялостно изглаждане?Благодаря ви!
hanks написа:Здравейт,искам да задам един въпрос.Слагахме картон във нас и съм минал една ръка гипсова шпакловка.Изшкурих със шкурка 180 но има на места където си личат драскотините от шкурката и тук там малки дефекти (това ми беше сефте шпакловане) .Искам да попитам става ли да мина една ръка да изгладя неравностите със СТУКОПЛАСТ или по добре със колор кит.Стукопласта само за малки дефекти ли е или става за цялостно изглаждане?Благодаря ви!С
КОЛОР КИТ СИ ШПАЛИОВАХ коридора и трета година не е мръднал като основата е грунд на теразид после гипсова шпакловка . Завърши с колор кит няма да сгрешиш .