• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ontario - специалист
Здравейте,

искам да попитам какво лепило е най-подходящо за залепването и технологията каква е - трябва ли някак да се притиска продължително към основата? Както се вижда отлепеното е малко, но дали не е по-добре да се отвори повече, за да се сложи добре лепило?
Мерси
Прикачен файл:
P2203378.JPG
Прикачен файл:
P2203380.JPG
stiv1961 - майстор
Например с качествено обущарско лепило. Почистваш добре със спирт или коресилин, намазваш двете повърхности, изчакваш малко, прилепяш и притискаш поне 24 часа. Лепило ,,Прома" е подходящо стига да е качествено. Аз имам едно на Баер, залепил съм няколко маратонки и на жената едни обувки- не са ми се оплаквали скоро :)

Прикачен файл

lepiloProma1.jpg
lepiloProma1.jpg (118.42 KиБ) Видяна 1835 пъти
ontario - специалист
А къде мога да намеря лепилото? По железариите?
То навсякъде има МОМЕНТ на Henkel :rolleyes:
stiv1961 - майстор
По железариите го има. Като избираш лепило гледай да е еластично. С лепило на Хенкел за обувки не съм работил и не знам :? Дадох ти насока с лепило от което съм доволен, изчакай и други мнения :)
ontario - специалист
..за което ти БЛАГОДАРЯ!
Най-хубавия форум, който винаги ми помага!!!
EDI - майстор
ХЕНКЕЛ-ското също работи много добре, ползвал съм го за маратонките на моя синковец.
stiv1961 - майстор
EDI написа:
ХЕНКЕЛ-ското също работи много добре, ползвал съм го за маратонките на моя синковец.
Еди, сподели кое по- точно е лепилото че за Хенкел съм чувал все добри отзиви :)
http://www.moment.bg/bg/meta/meta-nav/h ... sites.html
stiv1961 - майстор
EDI написа:
Ей това, с нарисувания цървул :lol: - http://www.moment.bg/bg/produkti/kontak ... arent.html .
:lol: =D> , благодаря :supz:
kr1100 - майстор
офф - този ток няма ли крепеж към обувката ? Там е проблема Я пластмасов щифт , я нещо от рода на дюбел с винт през подметката
  • 1
  • 2

Тема "Залепване на отлепен ток на дамски ботуш...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: