Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Linux-Code - специалист
Днес един приятел ми подари факс PHILIPS, понеже имаше фирма, но я закри, и каза че не е ползвал факса около 2 години, стоял е в шкафа му. Но понеже в къщи си закрих домашния телефон още 2009 г. но пък ми стоят кабелите, розетките и самия телефонен контакт. Как мога да проверя дали работи този факс, някой може ли да обясни?
Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg (103.88 KиБ) Видяна 1067 пъти
pipilica - майстор
За да го провериш ти трябва още един факс и работещи телефонни линии.
MamaMy - майстор
Ако работи с "индиго" и с чип, (не му виждам хубаво модела) може да е свършил брояча. По-добре е да го изхвърлиш в случая.
Aко обаче е този, значи е мастилено струен. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ГАРАНТИРАНО ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИШ.
Може да тестваш консуматива като сложиш нова хартия и пуснеш документ в скенера. Натискаш старт бутона и воала. Копира като копирна машина ако има консуматив и е наред
Linux-Code - специалист
MamaMy написа:
Ако работи с "индиго" и с чип, (не му виждам хубаво модела) може да е свършил брояча. По-добре е да го изхвърлиш в случая.
Aко обаче е този, значи е мастилено струен. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ГАРАНТИРАНО ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИШ.
Може да тестваш консуматива като сложиш нова хартия и пуснеш документ в скенера. Натискаш старт бутона и воала. Копира като копирна машина ако има консуматив и е наред
Модела е IPF176 / 02B. Ще трябва да го занеса в някой приятел, който има стационарен телефон, и да го включа към мрежата му, да видим дали работи, или ако нещо не е наред, дали си струват средствата за ремонта.

Тема "Телефонен факс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: