Здравейте на вилата имаме кладенец 22 метра ,  като 5 метра е воден стълб. 
Ползваме помпа тип бибо 1 година и 8 месеца никакви проблеми и за 2 месеца 2 сменят гаранционно клапаните . Днес  пак спря да работи ,разглобих го и оказа че проблема е пак същия явно гумичките са калпави и не карат
  1 година и 8 месеца никакви проблеми и за 2 месеца 2 сменят гаранционно клапаните . Днес  пак спря да работи ,разглобих го и оказа че проблема е пак същия явно гумичките са калпави и не карат 
Дайте идея с какво да го направя да работи с парче гума ще стане ли ,защото тези са някакни тип силиконови
 Мисля че проблема започва от тази защото долната е здрава

Ползваме помпа тип бибо
 1 година и 8 месеца никакви проблеми и за 2 месеца 2 сменят гаранционно клапаните . Днес  пак спря да работи ,разглобих го и оказа че проблема е пак същия явно гумичките са калпави и не карат
  1 година и 8 месеца никакви проблеми и за 2 месеца 2 сменят гаранционно клапаните . Днес  пак спря да работи ,разглобих го и оказа че проблема е пак същия явно гумичките са калпави и не карат Дайте идея с какво да го направя да работи с парче гума ще стане ли ,защото тези са някакни тип силиконови