Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
presar - специалист
Привет на всички, искам да подменя старата ПВЦ дограма в хола 4 крилен прозорец.
Въпросът ми е за стария, дали ще може да се отреже едната рамка и да го монтирам на терасата да останат 3 крила или трябва да се монтира целия без да се нарушава целостта на рамката ? Предпочитам първия вариант ако е възможен.
Мерси предварително и весели празници!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Даже да не става, питай дограмаджиите само каса колко ще ти струва, и без това ще си плащаш преправянето, нали. Всъщност, има голямо значение там отваряем ли ти се пада или неотваряем
presar - специалист
n_a написа:
Даже да не става, питай дограмаджиите само каса колко ще ти струва, и без това ще си плащаш преправянето, нали. Всъщност, има голямо значение там отваряем ли ти се пада или неотваряем
Отваряем е .
tarlyo - специалист
А снимка, нещо? И каква марка е профила?
presar - специалист
tarlyo написа:
А снимка, нещо? И каква марка е профила?
Не знам,марката на профила слаган е преди 13 год, другите 3 вратопрозореца са Трокал а този беше някакъв Гръцки /по спомен /
Този левия ще махам.

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Крайно крило ми се вижда неотваряемо
tarlyo - специалист
Режи с флекса там където свършва делителя. Ако може да запазиш сглобката цяла, като оставиш част от касата (3 - 4см), най-добре. Може да изцепиш външното перо на делителя (там където ляга стъклопакета), ако ти пречи. След замазване, няма да личи.
Прикачен файл:
8528143c.jpg
8528143c.jpg (82.04 KиБ) Видяна 1993 пъти
Ако режеш до външния край делителя, може да оставиш стъклодържателя, като му подложиш някакъв материал с дебелина на стъклопакета (20 или 24мм). Така сглобката на делителя ще остане цяла.
Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg (80.71 KиБ) Видяна 1992 пъти
Последна промяна от tarlyo на нед дек 20, 2015 7:35 pm, променено общо 3 пъти.
presar - специалист
n_a написа:
Крайно крило ми се вижда неотваряемо
Да неотваряемо е.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
А по-горе какво ми отговаряш?
Егаси!
Просто махни излишното!
presar - специалист
n_a написа:
А по-горе какво ми отговаряш?
Егаси!
Просто махни излишното!
Извинявай по горе ти отговорих ,че ще остане отваряем, не съм разбрал въпроса ти правилно.
И благодаря за отговорите, много съм доволен.

Тема "Подмяна на ПВЦ прозорец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: