• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
miroslav_stoev - напреднал
Та значи преди няколко години като боядисвахме тавана на хола, не разредихме явно грунда както трябва и самия латекс стана на супер едри черти, така да се каже на валяци. Когато пусна скритото осветление е нещо ужасно :) Някой може ли да ми даде акъл как да го оправя само ,че да е без шпакловане ,че не искам да шкуря (жената ще ме изгони вече). Според нея решението е просто да не го гледам,но очите ми са все там.
Hoвoceлckи - майстор
Някъде бях гледал клип как опъват перфектно платно под тавана. Как ти звучи?
До колкото знам това платно се захваща за окачен таван,но не съм наясно дали има начин и за друг монтаж..
EDI - майстор
Вземаш един релефен валяк, малко фино смляно каменно брашно в гъстия латекс, удряш една-две ръце и си готов.
Един лаишки въпрос-От къде мога да закупя такова брашно?(иначе идеята е супер)
VLADO66 - майстор
Има си релефен латекс например http://www.boro-bg.com/bg/product/borol ... ten-lateks и не е скъп.Трябва обаче да се нанася с релефен валяк с избрана шарка, иначе пак ще стане на "валяци".
EDI - майстор
Тъй де, мраморно, благодарско на градския за уточнението :partyman: .И релефни бои има, както казва Владо и те са решение.
Това с релефния латекс е още по-добре :) Пише ,че се нанася с релефни валяци. Това какво ще рече с валяк за структурни мазилки или просто с валяк с дълъг косъм? Или просто се нанася с валяк и после се структурира с гумен валяк ... :) Някой който е ползвал нещо подобно или просто има идея да сподели (ако има желание де) :) :partyman:
toni_g79 - специалист
а после къ ще го пребоядисвате замисляте ли се,ще мъ викате да пръскам май май :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Идеи за релефен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: