Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
monster18 - специалист
Колеги имам проблем със микровълновата, магнетрона ми святкаше като пусна печката и се виждаше от вътре където има едно като алуминиево картонче.Намерих печка донор и смених магнетрона и сега е пей сърце, обаче не топли възможно ли е причината да е във това алуминиево картонче ,защото е пробито в следствие на искрите от стария магнетрон ?Махнах го да пробвам без него на пак не загрява и като че ли и таймера не се върти ,защото не изключва ако я оставя на 2 минути може да върти цял ден май .Какво да предприема!
monster18 - специалист
Проблема е разрешен колеги извинявам се че пуснах тема от трансплантациите съм забравил да закача 2 букси на таймера сега си работи и даже започна да топли :rock: остана само да намеря алуминиевата слюдичка ;) Може да бъде заключена темата ;)
lov - майстор
Може да пробваш да сложиш алуминиева слудичка и после ще питаш защо в печката ми гори бенгалски огън. :lol: :-D :lol:
Слюдичката не е алуминиева а материала се нарича миканит. Продава се в магазините за резервни части.
И вообще не е трябвало да сменя магнетрона. А него дано си го уцелил по мощност от донора.
monster18 - специалист
Днес сложих и слюдата купих от магазина и я изрязах по формата на старата и всичко е 6 за сега а да попитам за какво служи тази слюда точно не можах да разбера ?
hidrazin - майстор
Служи за преграда - радиовълните минават а влага, мръсотии и мазнотии не.
:partyman:

Тема "Проблем със микровълнова фурна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: