Здравейте имам проблем с пералнята.Марката е Индезид но модела не сесещам.Та работещана 30минутна програма спря на1 мин преди края,катинарчето(зазаключена врата го нямаше) индикираше като за свършила програма и така 15 мин.След това пробвах да отворя вратата-без успех.Изключих от мрежата и след час се отвори.Ден по-късно провах да я пусна:тръгва от някакви 15мин(такава програманямам)стига до последната1 мин така цял час....въртя програматора без резултат немога да пусна нищо.Моля кажете ако знаете какъв е проблема.
nonna_88 написа:Здравейте имам проблем с пералнята.Марката е Индезид но модела не сесещам.Та работещана 30минутна програма спря на1 мин преди края,катинарчето(зазаключена врата го нямаше) индикираше като за свършила програма и така 15 мин.След това пробвах да отворя вратата-без успех.Изключих от мрежата и след час се отвори.Ден по-късно провах да я пусна:тръгва от някакви 15мин(такава програманямам)стига до последната1 мин така цял час....въртя програматора без резултат немога да пусна нищо.Моля кажете ако знаете какъв е проблема.Блокировката на вратата е би-метална пластина, която вероятно е сдала багажа - не мисля, че струва милиони, но е добре човек, който разбира да я подмени или просто да я елиминира. Ако пералнята е с горно зареждане е добре блокировката да е изправна.