Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте имам проблем с пералнята.Марката е Индезид но модела не сесещам.Та работещана 30минутна програма спря на1 мин преди края,катинарчето(зазаключена врата го нямаше) индикираше като за свършила програма и така 15 мин.След това пробвах да отворя вратата-без успех.Изключих от мрежата и след час се отвори.Ден по-късно провах да я пусна:тръгва от някакви 15мин(такава програманямам)стига до последната1 мин така цял час....въртя програматора без резултат немога да пусна нищо.Моля кажете ако знаете какъв е проблема.
preslav - майстор
nonna_88 написа:
Здравейте имам проблем с пералнята.Марката е Индезид но модела не сесещам.Та работещана 30минутна програма спря на1 мин преди края,катинарчето(зазаключена врата го нямаше) индикираше като за свършила програма и така 15 мин.След това пробвах да отворя вратата-без успех.Изключих от мрежата и след час се отвори.Ден по-късно провах да я пусна:тръгва от някакви 15мин(такава програманямам)стига до последната1 мин така цял час....въртя програматора без резултат немога да пусна нищо.Моля кажете ако знаете какъв е проблема.
Блокировката на вратата е би-метална пластина, която вероятно е сдала багажа - не мисля, че струва милиони, но е добре човек, който разбира да я подмени или просто да я елиминира. Ако пералнята е с горно зареждане е добре блокировката да е изправна.
lyubohar - майстор
Ако е само за проба може да се откачи блокировката на вратата.
Обаче е опасно да я няма.На мен ми костваше ремонт на паркет!
При центрофуга вратата се е отворила и...
Още по важно блокировката да е изправна,ако пералнята е с предно зареждане.
Ако причината е блокировката не е толкова сложна смяната.
Аз си я смених като откачих маншона за вратата.
Поне на моята беше възможно.Важно е да се запише кой кабел къде е закачен,а най добре снимка.

Тема "Проблем с пералня Индезид" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: