На брата като имаше гаранция намазания Логан, че не даде 2 пъти по 1400 лева за дюзи и веднъж 700 за помпа ... Не можеше да докаже, че е зареждал нафта само от качествени бензиностанции...
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Chefo77
- майстор
49 мнения в "Автоматична пералня не включва центрофугата"
chapara
- майстор
Хидра, аз съм фен на Самсунзите, ползвам нормална, на младото семейство, кахо фен подарих със сушилня преди 5 години, с две деца. Нямат грижи и е най - тихата която съм срещал! В хол, кухня трапезарията е, което има значение. Да им изкара още 5 години и... Модела няма значение, от преди 5 години е.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Аааа, не така. Или е Бош или пък Лош.
Пералнята, синята серия, кондензния, термопоНпата.....
Даже на нея някъде пишеше Шведен, аааааа!!!
От друга страна, окръглих 11 години със служебна пералня Беко. Купена 2ра цедка, пере като замаяна всеки ден пожарникарски дрехи и не спира. Не спира бе!!!
От друга страна, окръглих 11 години със служебна пералня Беко. Купена 2ра цедка, пере като замаяна всеки ден пожарникарски дрехи и не спира. Не спира бе!!!
chapara
- майстор
пон юни 10, 2024 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Аааа, не така. Или е Бош или пък Лош.Все някога, скоро ще спре
Трифон П.Трифонов
- майстор
пон юни 10, 2024 9:51 pmchapara написа:Едва ли има домашна пералня, която да е свършила толкова работа. Не, сигурен съм че няма.пон юни 10, 2024 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Аааа, не така. Или е Бош или пък Лош.Все някога, скоро ще спре
Яздим я две служби.
До преди година беше единствена. От тогава е само за работни дрехи.
"Мисли малко"! Както казва Иванов, хахааааа!
Дори да спре, свършила си е работата. Като Тико такси е.
silent
- майстор
Аз съм се оглeдал в Самсунг или LG щото не ми се дават повече от 1000 + малко.
Иначе царицата на комбитатата била АЕГ която май е единственото комби с термопомпа ма е около 3бинберици които аз няма начин да дам щото не съм бг мама и най вече съм скрънза. Инак да си купиш нова кола и да я караш без гаранция и особено без застраховка си е руска рулетка. Междувпрочем както колегата спомена повреди по горивна система високо налягане трудно минават по гаранция освен ако производителя не е наясно че въпросната част е проблемна. При всички останали случаи иска експертиза че повредата не е настъпила поради лошо гориво. Така не си правете експерименти с горивото и горивните филтри. По възможност последните си ги купувайте от представителствата.
Иначе царицата на комбитатата била АЕГ която май е единственото комби с термопомпа ма е около 3бинберици които аз няма начин да дам щото не съм бг мама и най вече съм скрънза. Инак да си купиш нова кола и да я караш без гаранция и особено без застраховка си е руска рулетка. Междувпрочем както колегата спомена повреди по горивна система високо налягане трудно минават по гаранция освен ако производителя не е наясно че въпросната част е проблемна. При всички останали случаи иска експертиза че повредата не е настъпила поради лошо гориво. Така не си правете експерименти с горивото и горивните филтри. По възможност последните си ги купувайте от представителствата.
MamaMy
- майстор
пон юни 10, 2024 9:39 pmChefo77 написа: На брата като имаше гаранция намазания Логан, че не даде 2 пъти по 1400 лева за дюзи и веднъж 700 за помпа ... Не можеше да докаже, че е зареждал нафта само от качествени бензиностанции...За това говорех. Всячески се измъкват от отговорност. Дори организират на дилърите специални курсове за това.
kozl
- майстор
А то и аз поддържам ретро пералня Кенди от лето 1980 то, като пригаждам части от други марки.
По спомени от статистиката тази пералня протърка 2 маншона, 2 помпи протекоха, една смяна на ел.клапана, а ремъците не съм броил.
Кендито е палаво на центрофуга, но не се разхожда, оти съм я анкерирал в пода. Общо взето това е вечната пералня на майка ми и не дава да я сменям.
Та ако аз требе да избирам марка .... .... .... ....
нема да е Кенди
Доволен съм от Електролукса, оти не съм я отварял откак я имаме, сигур над 10 г.
Обаче със съдомиялната АЕГ, която всъщност си е Електролукс се борих неколко пъти, описани в този форум.
Та кво ли шъ да избера
По спомени от статистиката тази пералня протърка 2 маншона, 2 помпи протекоха, една смяна на ел.клапана, а ремъците не съм броил.
Кендито е палаво на центрофуга, но не се разхожда, оти съм я анкерирал в пода. Общо взето това е вечната пералня на майка ми и не дава да я сменям.
Та ако аз требе да избирам марка .... .... .... ....
нема да е Кенди
Доволен съм от Електролукса, оти не съм я отварял откак я имаме, сигур над 10 г.
Обаче със съдомиялната АЕГ, която всъщност си е Електролукс се борих неколко пъти, описани в този форум.
Та кво ли шъ да избера
Тема "Автоматична пералня не включва центрофугата" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература