Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
pavelvasilev - специалист
Привет колеги, имам електрическа тротинетка но няма стъпенка, височината от земята до борда и е 6 см. дайде идеи как и от какво да направя стъпенка, готовите велосипедни стъпенки са много големи и не стават.
Борда отдолу е изцяло гладко равен, метален, там са батериите и следователно захващането трябва да е тип стяга - скоба, или лепене на планка към борда със силикон, без пробиване.

Ето и тротинетката ми:

Изображение
Последна промяна от pavelvasilev на ср авг 22, 2018 2:40 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не може ли велосипедна да я хванеш другаде??
ср авг 22, 2018 2:31 pmn_a написа:
Не може ли велосипедна да я хванеш другаде??
Много са високи велосипедните степенки, най-ниската позиция е около 30 см а на мен ми трябва едва 7 см, а и оригиналното захващане на вело стъпенката е за към тръбен профил на колелото, много е досадно всеки път като я оставям за малко да търся къде да я подпирам, та затова се чудя как да го измислиме.
naB4o - специалист
Аз имам Xiaomi m365, и имам фабрична. Предлага св като резервна част, ама е към $45.00 Велосипедната може и да се среже, ама не знам каков да ти препоръчам.
shotik - майстор
Снимай и покажи как е захванато задното колело, лявата страна на тротинетката , ама твоя снимка, тази ми се струва да е от каталог.
И измери колко сантиметра е от земята до оста и платформата .
Благодаря ви колеги за съветите ви, по ред и други причини свързани с бързото спадане на батерията, та днес върнах китайското недоразумение в магазина и с доплащане си взех истинска ел. тротинетка SEGWAY KICKSCOOTER ES2.

Нищо общо с китайската сглобка, всичко е пипнато до последния детайл, има опция и за външна батерия допълнително фабрично да се закачва на кормилния прът,иначе по темата и стъпенка си има :)
naB4o - специалист
Е ти от Дачия си отишъл на Мерцедес. Със здраве от къде си? Да я сравня с моята М365.
пет авг 24, 2018 5:24 pmnaB4o написа:
Е ти от Дачия си отишъл на Мерцедес. Със здраве от къде си? Да я сравня с моята М365.
Благодаря за пожеланието, от София съм и ако и ти си, можем да покараме по някоя дълга велоалея за сравнение, иначе сега погледнах много добро ревю и любителско видео за М365 : https://strangera.com/2018/07/22/xiaomi ... eo-review/
naB4o - специалист
От Варна съм, но във ФБ имаме група на М365, и има Софиянци, който се събират да покарват.
Аз вече съм на почти 700 км. Успех адаш.
burkov - специалист
Аз съм от София и съм в групата за м365. В четвъртък ще се събураме за биричка в Южния парк. Ако ти се идва кажи и ще ти дам подробности. И на мен ми е мерак да сравня с ес2.

Тема "Направа на степенка за ел. тротинетка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: