Издирвам такъв мотор YK-8830 https://prom.ua/p402210365-motor-myasorubki-8830.html

чет фев 21, 2019 1:45 pmplamen6703 написа: няма да имаш сметка да го купиш, цената е 54 лв. с ДДС!Ако е толкова не си заслужава, но тогава кой ги купува?!![]()
чет фев 21, 2019 5:48 pmangel_ov написа:Приеми, че има неща, които струват колкото струват и не се занимавай с глупостичет фев 21, 2019 4:24 pmnpace написа: А за стария сигурно ли е, че не може да се ремонтира?За сигурно не знам.Има отлепени два ламела на колектора, но незнам дали е само това или и някоя намотка е заминала, защото пали четките като бенгалски огън.
чет фев 21, 2019 5:52 pmplamen6703 написа:Принципно и гледането на телевизия е глупост, но не пречи да си уплатняваш времето.чет фев 21, 2019 5:48 pmangel_ov написа:Приеми, че има неща, които струват колкото струват и не се занимавай с глупостичет фев 21, 2019 4:24 pmnpace написа: А за стария сигурно ли е, че не може да се ремонтира?За сигурно не знам.Има отлепени два ламела на колектора, но незнам дали е само това или и някоя намотка е заминала, защото пали четките като бенгалски огън.!
![]()
чет фев 21, 2019 5:48 pmangel_ov написа: За сигурно не знам.Има отлепени два ламела на колектора, но незнам дали е само това или и някоя намотка е заминала, защото пали четките като бенгалски огън.Ама върти ли се или само хвърля искри и пада бушона? Да не е да са изтъркани/недозатегнати четките само?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: