Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте!
Бойлерът под мивката протече. Разглобих го до едно ниво и се чудя има ли смисъл да продължавам. Не съм специалист но ако отремонтирането не изисква някакви специални умения, с ваша помощ бих могъл да се справя.

https://dox.abv.bg/download?id=b88f91cbcd# -> Снимка 1
https://dox.abv.bg/download?id=5ea33bcf42# -> Снимка 2
https://dox.abv.bg/download?id=bc8b6f8eee# -> Снимка 3

https://www.youtube.com/watch?v=q1vLMYq0RTE
MamaMy - майстор
Изобщо няма да се напъвам да ти тегля снимките. Ако искаш да си в този форум, прочети как се качват за да ги видят всички. Относно ремонта от сега ти казвам да се откажеш. Та ти едни снимки не можеш да качиш, засилил се бойлер да ремонтираш. Изискват се не само специални умения, но и специфични знания. :roll:
пет ное 13, 2020 8:44 pmMamaMy написа:
Изобщо няма да се напъвам да ти тегля снимките. Ако искаш да си в този форум, прочети как се качват за да ги видят всички. Относно ремонта от сега ти казвам да се откажеш. Та ти едни снимки не можеш да качиш, засилил се бойлер да ремонтираш. Изискват се не само специални умения, но и специфични знания. :roll:
Уважаеми,
1. Занимавам се с компютри от 1982г. От 10г. се занимавам с изработване на сайтове. Много добре знам как да кача снимка тук. Поради ограниченията за размерите им, предпочетох да сложа линк с оригиналното качество.
2. Бойлера не е изстрелване на космическа совалка. Проблемът е или във водосъдържателя или в уплътнението. Ако е първото по-добре да го изхвърля. Но ако е в уплътнението, то може да се подмени. Точно такава помощ търсих.
3. Ти нямаш мястото в този форум! Като член тук би трябвало или да ми помогнеш или да замълчиш.
4. Бъди здрав.
MamaMy - майстор
Точно от това се страхувах. Възрастта не прощава. :lol:
Всички изкукват на стари години. Без да ма прощаваш за истината нищо, че боли.
Евала "майсторе" =D>
пет ное 13, 2020 10:11 pmMamaMy написа:
eleonorvelichkov - специалист
пет ное 13, 2020 10:19 pmKamen_A написа:
Евала "майсторе" =D>
пет ное 13, 2020 10:11 pmMamaMy написа:
Аз обаче не мога да изтегля снимките. Намери друг сървър да ги качиш да ги видим в браузъра.
iliya_i - майстор
пет ное 13, 2020 10:37 pmeleonorvelichkov написа:
Аз обаче не мога да изтегля снимките. Намери друг сървър да ги качиш да ги видим в браузъра.
Аз ги гледах, ама къде е теча не видях. Та може би и някакви насоки могат да се дадат, освен гадаенето по снимка.
Фланеца и уплътнението ми се виждат сухи.
MamaMy - майстор
пет ное 13, 2020 9:42 pmKamen_A написа:
пет ное 13, 2020 8:44 pmMamaMy написа:
Уважаеми,
1. Занимавам се с компютри от 1982г. От 10г. се занимавам с изработване на сайтове. Много добре знам как да кача снимка тук. Поради ограниченията за размерите им, предпочетох да сложа линк с оригиналното качество.
2. Бойлера не е изстрелване на космическа совалка. Проблемът е или във водосъдържателя или в уплътнението. Ако е първото по-добре да го изхвърля. Но ако е в уплътнението, то може да се подмени. Точно такава помощ търсих.
Така мислят профаните за всяка една дейност
3. Ти нямаш мястото в този форум! Като член тук би трябвало или да ми помогнеш или да замълчиш.
Ти наистина ли мислиш, че някой за нещо ти е длъжен? И да, член съм за разлика от доста други "вулви хипнотика".
4. Бъди здрав.
Благодаря, и ти. Ако се въздържиш от саморъчен ремонт на бойлер, може и да се сбъдне.
preslav - майстор
Не е от уплътнение или фланец - изхвърляй.
съб ное 14, 2020 8:10 pmpreslav написа:
Не е от уплътнение или фланец - изхвърляй.
Благодаря! И аз така си мислех да направя. Водата излиза според мен и следите от ръжда от гуфрираната тръба със захранването. Значи извън водосъдържателя е пълно с вода.

Тема "Теч от кухненски бойлер Ariston Ti - Shape 15 UR D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: