Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте,

Дали ще може, някой да ми обясни дали хидроизолацията на снимката е завършена.

Имам следният проблем, на снимката виждате част от козирката на нова сграда, която е част от апартамента ми или по-точно е обща част, която е под прозореца ми. Въпросната обща част ни беше представена, като напълно завършена и хидроизолирана, но от моя скромен опит това не ми изглежда, като завършена хидроизолация, защото от снимката може да видите, че се овлажнява и според мен влагата ще се просмуче и вътре по стените.

Другото, което ми направи впечатление е че на места мога да напипам под мрежата места, където се усеща изолацията, което е още по-притеснително.

Идеята ми е, може ли някой да потвърди опасенията ми, че хидроизолацията на общата част не е завършена за да мога със сигурност да се разправям със стройтеля? :?

Благодаря предварително! :)

ПС: Извинявам се ако не съм пуснал темата в правилният раздел.

Прикачен файл

thumbnail.jpg

Прикачен файл

thumbnail (3).jpg

Прикачен файл

thumbnail (2).jpg

Прикачен файл

thumbnail (1).jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Каквото и да е това на снимката не е завършено. И етапите му не са изпълнени както трябва. Възможно ли е да са предвидени плочки на това място?
Здравейте,

не, това е представено, като напълно завършено.
muhala - майстор
Успорвай, но ако вече си го купил шанса ти намалява.
kozl - майстор
При това изпълнение видно от снимката хидроизолацията трябва да е зад топлоизолацията обърната по стената и похлупена с топлоизолацията..
Свържи се с надзорната фирма, прати им снимките и питай тях за хидроизолацията, как е изпълнена (щото това се води скрито СМР) и за завършените СМР, защото нещо е мислено да се добави (подлепка с хидроизолация, или ламаринена обшивка или специална мазилка за цокъл или :? ), а липсва.
Ако са подписали обр.15, значи са приели, че е завършено. Е може пък да се засрамят, че са подписали без да са огледали навсякъде :?

Тема "Съвет за хидроизолация на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: