Здравейте, за пръв път пиша във форума и се надявам да успеете да ми помогнете да взема решение. Става въпрос за стар външен гараж. Преди месец му изляхме плоча на пода защото беше на пръст и сега ми предстоят тавана и стените. Стените съм решил да са с предстенна обшивка с гипсокартон, но за тавана се чудя все още. Преди години плочата течеше и затова малко се е уронила отдолу но вече му е направена настилка отгоре и нямам проблем. От тогава не се рони не подлизва никъде. Та в бъдеще идеята ми е да вкарвам кола вътре и затова искам да го направя. Мислех първо да правя и тавана с гипскартон но не ми харесва идеята толкова много да го дупча, а и ми се струва прекалено тежка конструкцията и не искам да я натоварвам. Изронил съм почти всичко което падаше. За сега съм се спрял на грундиране и след
това стиропор 5см да го лепя на топки и по някой друг дюбел. Целта ми е малко от малко да изправя тавана и да не е толкова грозен. Дайте ми вашите мнения и дали тази идея е добра. (Разполагам с лазер и мога да си начертая нивото за да стане що годе равно)
това стиропор 5см да го лепя на топки и по някой друг дюбел. Целта ми е малко от малко да изправя тавана и да не е толкова грозен. Дайте ми вашите мнения и дали тази идея е добра. (Разполагам с лазер и мога да си начертая нивото за да стане що годе равно)