нед яну 05, 2025 8:40 pmАл_ написа: Ако боядисаш ориза с готварска боя в бяло - няма ли да го излъжеш да го свари както си трябва?




нед яну 05, 2025 9:36 pmТрифон П.Трифонов написа: Стига бе! Платил е за червен, а на масата отново бял!Ми да го измие от боята преди сервиране бре!
нед яну 05, 2025 9:41 pmТрифон П.Трифонов написа: А мултито?Мултито - в контейнера за опасни отпадъци. Принуждава хората да консумират боклуци.
нед яну 05, 2025 6:03 pmSvetoslavoff1 написа:На ръчно приготвяне по рецепти от нета не е твърд.нед яну 05, 2025 2:03 pmkozl написа: ...Твърд или несварен? Питам, защото червен ориз май почти не се е вясвал в нашата кухня и нямам впечатления от него. Правя асоциация с твърдата паста, "al dente"както и казват италианците.
Ако се пазват пропорциите по ръководството, червеният ориз става с добър на външен вид, но твърд за ядене.
...
hidrazin написа: Мултито - в контейнера за опасни отпадъци. Принуждава хората да консумират боклуци.Кой кого принуждава
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: