Връзката между 2 свята
MADMAXMARA - напреднал
не се притесниаваи пло4ките са добре само тцокала не се врьзва аз ли4но бих го пропуснал .по принтцип тези пло4ки наро4но се правиат без симетрия да изглеждат стари.какво бих те посавет и да ги напраскаш с боя, спреи за кола става идеално от дале4е и да ги запе4аташ с ниакакав продукт които продават за това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pipbel - майстор
Spokoiniq, не съм слагал SOLA-та (имам си моя) просто защото нищо не ме е подразнило фрапантно та да го правя. А аз все пак имам доверие на окото си, не съм absolute beginner в тая област, всичкия теракот,ГГ и камък по кухни, антрета,коридори и комини (без баните) е мое дело и съм доволен от себе си (а жена ми от мен :wink: ). Поствал съм достатъчно снимки в моята си тема.
Фугите не са зачистени добре, а е възможно и снимките/цветовете да играят лоша шега... :? ето сега като се загледах на снимка 61 например виждам криво грозни стъпала 3 и 5 отгоре надолу ( а реално нищо такова не бях забелязвал...все пак 5-6 дена го вървях това стълбище)
Сега съм пак в чужбина, но като се върна средата на Март обещавам повече снимки и от различни ъгли (включително и със SOLA-та :-D )
Не казвам че изпълненето е перфектно и че майстори от форума не бихте го направи по-добре, но за мен е прилично предвид толерансите споменати по-горе още в 1-я ми пост.

Прикачен файл

resize_of_ss850998_139.jpg
resize_of_ss850998_139.jpg (69.42 KиБ) Видяна 12931 пъти
ppeettiioo - специалист
Да покажа и аз какво сътворих

Прикачен файл

Изображение107.jpg
Изображение107.jpg (15.22 KиБ) Видяна 12685 пъти
ppeettiioo - специалист
Ето още.Спорет вас ,колко трябва да взема за тези стъпала?

Прикачен файл

Изображение104.jpg
Изображение104.jpg (15.12 KиБ) Видяна 12675 пъти

Прикачен файл

Изображение106.jpg
Изображение106.jpg (17.37 KиБ) Видяна 12675 пъти

Прикачен файл

Изображение108.jpg
Изображение108.jpg (15.63 KиБ) Видяна 12675 пъти

Прикачен файл

Изображение110.jpg
Изображение110.jpg (13.84 KиБ) Видяна 12675 пъти
ebahti - майстор
не по малко от 20лв.на стъпало,като цокъла си го фащаш отделно на линеен метър поне по 5 кинта(амаа ако клиента е доволен и податлив изтръскай го повечко) :lol:
Spokoiniq - майстор
Toва чист Г-образен профил ли е?За чий хуй като клинкера е достатъчно здрав, да не говорим какво се случва с тия профили на ръб, вградени или не...
ppeettiioo - специалист
Профила е за вграждане и го поиска клиента,стълбите са вътрешни и мисля ,че няма да има чак толкова голямо натоварване ,като при външните
jekasus - майстор
Спокоен прав си че на клинкер не му трябват лайсни ,но това на последните снимките не ми мяза на такъв.
ppeettiioo - специалист
Това са теракотни плочи на KAI
Spokoiniq - майстор
Хихихи, на тоя профил му трябват истински плочки :lol: Как може да лепят тия боклуци още при толкова по-читав внос за същите пари...

Тема "Стълбище с клинкер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: