Връзката между 2 свята
solo5 - майстор
silllveto точно такъв има в Практикер
на големина е като моя
сигурна ли си, че е китайски
аз съм 99% сигурен, че е турски :?
silllveto - Майсторица
Аз го купих от един сравнително луксозен магазин, беше един от най-евтините и казаха че е китайски. Странно, на опаковката нищо не пише. В един друг магазин видях три цвята от него на различни цени и минаваше за испански. До тук ми харесва, ще облицоваме с него стълбищната клетка и едно коридорче. Мъжът ми го поставя, добре се реди, но колко ще издържи незнам. Лошото е че на българския пазар всичко се купува на риск.

Прикачен файл

Изображение004_resize.jpg
Изображение004_resize.jpg (96.53 KиБ) Видяна 10739 пъти

Прикачен файл

Изображение016_resize.jpg
Изображение016_resize.jpg (51.15 KиБ) Видяна 10739 пъти
Чаро - Акълия
стига с тоа Практикер .. като реклам агент си му :lol:

гледай на опаковката да пише производител и страна на произход.
Ако си пише китай или турция, трябва да е хубав ако не пише нищо просто 100% е менте.....

виж лепилото на Баумит- мурексин FSZ- cena 16 -17 лв , хич не е лошо...
Domashen_maistor - специалист
Silveto, има един склад на гара Искър. Сигурното е, че са вносители и то май наистина на испански плочи. Там съм виждал доста евтино (мисля ,че такъв търсиш) и като се поопарича смятам да скокна и аз до там. Намира се като стигнеш до края на улицата при сервиза на фиат, завиваш към Бусманци, минаваш под моста, но не завиваш на дясно към Бусмаци (по моста над реката), а наляво. 40-50м от лявата страна е склада.
solo5 - майстор
[quote="cacho"]стига с тоа Практикер .. като реклам агент си му :lol: quote]

намразил съм ги, защото нямам консултанти като хората
(виж как съм ги оплюл в една тема)
но са до гарсониерата ми и сега с новата услуга, с която мога да връщам стоки ако ми останат ги ползвам често :wink:
silllveto - Майсторица
В Практикер на Цариградско обслужването е никакво, та направо грубо и пренебрежително. Но понякога се налага да ходим и там. Плочки, санитарен фаянс и смесители гледам да взимам от дисрибутори, а не от хипермаркетите.

Domashen_maistor, а в този склад продават ли на дребно. Трябват ми ок 23-25кв.м. Гледам има по магазините и такъв (какъвто отвън, такъв и отвътре), но от 40лв нагоре и шарките са много демоде. А в магазина, откъдето гупих този на снимката имаше един за 145 и един за 245лв. За заинтересованите, намира се в уличките срещу Пирогов :-D
Domashen_maistor - специалист
silllveto написа:
Domashen_maistor, а в този склад продават ли на дребно. D
Единствения път когато съм ходил там и реших, че ще отида отново когато му дойде времето, един приятел си купи 15 кв.м. Имат и остатъчни количества от стари серии за "без пари".
silllveto - Майсторица
Мерси, непременно ще го посетя и ако взема нещо, ще се похваля :)
solo5 - майстор
solo5 написа:
сигурна ли си, че е китайски
аз съм 99% сигурен, че е турски :?
хахахаха, днес видях че и аз бях взел китайски, а не турски
къде съм блял баира :lol:
то на кутията си пишело, но понеже като го взимах имаше някаква турска опаковка, която явно е била от други плочи и съм се заблудил
днес го върнах, тъй като белия ми се стори не много качествен :roll:
silllveto написа:
Аз си взех китайски (на снимката) 30/60см за 35лв. Цената му зависи от качеството - от 25 до 45лв
май не е от качеството, а от по-светъл към по-тъмен се качва цената :?

днес като върнах един пакет бял (цена 24.99лв за кв.м.) и един пакет жълт на ивици (за 29.99лв на квадрат) видях че са увеличили цената с по 3-5лв на всички видове гранитогрес от този вид :shock:

Басирам се, че във следващия каталог този гранитогрес ще е на промоция и сега му надуват цената, за да изглежда по-голяма разликата в намалената цена :lol:
silllveto - Майсторица
solo5 Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 8:00 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

solo5 написа:
май не е от качеството, а от по-светъл към по-тъмен се качва цената

Този, който продаваха за испански кафявият(най-тъмен) беше 25лв, като моя (с капучинови ивици) беше 35, а с жълтеникавите ивици - 45лв. Аз харесах последния, но взехме 50кв.м. от 35лв.
Сравни 2-3 плочки и ако са еднакви взимай. Защото заради шарката трябва да ги редиш като на снимката, т.е. не може да ги разминаваш. А той е като калиброваните, реди се почти без фуга.
Това че се драска не ме учудва, нали е някаква глазура с някаква шарка. За това сега си търся от гореспоменатия, където отгоре да изглежда като отвътре. Скоро чух, че правели теракот с гранитогресово покритие :?

Тема "ТУРСКИ ГРАНИТОГРЕС ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: