Връзката между 2 свята
Master_Kenobi - V.I.P.
trevora написа:
Ще се изметне и още как,но затова си има специални обтегачи....
Това долу на снимката прилича ли на изметнато? Без обтегачи е, както се вижда. Десетина години вече...
Вратите са с горно водене, 2 бр. по 260х72 см.

Не плашете повече човека или кажете убедителни причини, поради които "мъртвия" материал ПДЧ ще се изметне, ако е в положение на висяща врата. :?

Прикачен файл

vrata_6k.jpg
vrata_6k.jpg (38.15 KиБ) Видяна 28602 пъти
wizli - специалист
гледах тези алуминиеви лайсни-грозновати са, но може да служат за дръжки, къде се намират такива?
в каталога на КЕНТ ИМПЕКС видях нещо подобно.
danev_tr - специалист
ми точно тези които виждаш аз си ги поръчвам във кент-импекс :-D .
Еврика!
Не че са толкова грозни,гардероба малко е недомислен, просто на мястото на зеления ламинат трябва да се постави лакобел, макар и пак да е зелен, това ще придаде съвсем различен облик на гардероба
danev_tr - специалист
Master_Kenobi написа:
trevora написа:
Това долу на снимката прилича ли на изметнато? Без обтегачи е, както се вижда. Десетина години вече...

Не плашете повече човека или кажете убедителни причини, поради които "мъртвия" материал ПДЧ ще се изметне, ако е в положение на висяща врата. :?
ми нали това дъвчем бе пич. Че механизмите тряба да са със горно водене иначе вратата ще заприлича на корито :lol:
trevora - специалист
Master_Kenobi написа:
trevora написа:

Това долу не ми прилича на изметнато,но твоята врата е 72 см.,а колегата иска да прави врата почти метър.Не го плаша човека,той си решава как ще го направи,но моята убедителна причина е от личен опит.Измята се ПДЧ както си иска .
Лайсните съвсем не са толкова грозни.Самата система е за гардероб с плъзгащи стъклени или огледални врати.С ПДЧ определено става доста по-грубо.

Прикачен файл

22.jpg
22.jpg (8.29 KиБ) Видяна 28440 пъти
maroka - специалист
ПДЧ или МДФ винаги измята на височина над 2 метра, особено на тази ширина - няма значение какво ще е воденето...просто такъв е материала. Но това не е проблем от вчера...решението е вратата да е с рамка, тоест с профили - кант дръжка.
Когато профила и качествен няма никакъв проблем за врата с такъв размер. Всякакви стари технологии като обтегачи са ненужни.
И като говорим за качествени профили...е точно тия на КЕНТ ич не биват, да се разбира и за тези на КРОН и СЕВРОЛ.

В зависимост от воденето и пълнежа на вратите има далеч по добри варианти.

PS. Гледайки гардероба - това ниша ли е, или просто ти харесва страниците да са около 10 см дебелина !?
Горните лостове са ти прекомерно високи...удачно е да сложиш комплект лифт- лостове (не от КЕНТ) и да решиш проблема с височината. Вярно по-скъпи са, но ще решиш проблема занапред с години...а няма да подскачаш за закачалките и да си правиш проспособления от типа "точилка с кука" :)
PS2. Сега видях, че е ниша :) Има профили за 10 мм ПДЧ, само че цветовата гама на тези плоскости е ограничена...
danev_tr - специалист
За севрол никой неще да плаща защото цената идва висока
maroka - специалист
danev_tr написа:
За севрол никой неще да плаща защото цената идва висока
Ако говорим като стойност комплект профили + механизми за водене не идва кой знае каква цена.

Съвсем друг въпрос е, че самите профили не успяват да "опазят" вратата от въпросното усукване - защото са тънкостенни, а алуминият е мек метал.

И в крайна сметка безплатни неща няма. Ако човек иска да направи нещо добро...повече от ясно е, че ще трябва да инвестира средства.
danev_tr - специалист
maroka, това за инвестиренето ми е ясно до болка, нама да споменавам каква сума ми струва производствената база която съм създал. Вярно е че качеството си има цена. Но един продукт, в случая такув гердероб, преди да бъде произведен той трябва да бъде ценообразуван. А ценообразуването не се състои сано във това кое колко струва, и ти през колко ще го прехвърлиш.
Аз не казвам че механизмите на севрол са неудачен варянт напротив искам да работя със тях, но също така искам и да не си гоня клиентите.
Maroka, моля те направи ми цена за този гадероб със обков на севрол и сдвоени страници както искам вратите да са от по три елемента като средния да бъде лакобел.
maroka - специалист
danev_tr написа:
maroka, това за инвестиренето ми е ясно до болка, нама да споменавам каква сума ми струва производствената база която съм създал. Вярно е че качеството си има цена. Но един продукт, в случая такув гердероб, преди да бъде произведен той трябва да бъде ценообразуван. А ценообразуването не се състои сано във това кое колко струва, и ти през колко ще го прехвърлиш.
Аз не казвам че механизмите на севрол са неудачен варянт напротив искам да работя със тях, но също така искам и да не си гоня клиентите.
Maroka, моля те направи ми цена за този гадероб със обков на севрол и сдвоени страници както искам вратите да са от по три елемента като средния да бъде лакобел.
Не бачкам в Севрол, за да ти калкулирам цена :)
Освен това няма никакъв смисъл гардероба да има страници, защото е в ниша...камо ли пък сдвоени :-D

Тема "гардероб с плъзгащи врати - ГОТОВ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: