Връзката между 2 свята
Предстой ми ремонт в коридора: мазилка за стените, поставяне на плочки и смяна на вратите. Интересувам се за правилната последователност на изпълнението!
NRG7 - специалист
Таван, стени, под, врати. Какъв вид мазилка мислиш да слагаш?
Любо - специалист
колегата ти е казл точно последователноста.само да допълня помисли за контакти, домофони, телефони ,и подобни. ако ще има промени кърти в началото
prascho - майстор
Любо написа:
колегата ти е казл точно последователноста.само да допълня помисли за контакти, домофони, телефони ,и подобни. ако ще има промени кърти в началото
Стига бре...като кърти в края е по-весело ;) .
NRG7 написа:
Таван, стени, под, врати. Какъв вид мазилка мислиш да слагаш?
Мазилката мисля да е венецианска харесал съм я много ^^
и благодаря за отговора ;)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На венецианската, името и е "мазилка" Инак си е боя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ама и ти си ... "първо цокъла, после мазилката"....хах.
Ако човек спре да разчита на други, а малко помисли за КОНКРЕТНИТЕ операции...знам ли аз, как са му вратите? ще има ли разбиване или попълване?? Не знам.
Та питащ
ият да спре да се почесва и или да каже конкретно и подробно какво сиак или
Master_Kenobi - V.I.P.
Ако вратите са нови, интериорни, с монтаж на пяна и плаващ перваз, остави ги последни. Дори след боядисването.
Мебел са все пак...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Да, особено ако касите и отворите са...
На няколко пъти срещам съобразяване на врати с мебели... бе как ги пренасяте тия мебели? Се ми се струва, че и самите мебели е добре да пазите..
Master_Kenobi - V.I.P.
Не ме разбра, имах предвид, че вратите са по-скоро мебели и затова е редно да се поставят последни.
А отворите за тях е ясно, че трябва да се оформят предварително и размерът на вратите да се вземе по тях...

Ама, питащият нещо зачезна, та... само предполагаме.
Последна промяна от Master_Kenobi на вт май 05, 2009 12:23 pm, променено общо 1 път.

Тема "Последователност на изпълнение ремон на коридор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: