• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
Bechev - специалист
Здравейте!Скоро си купихме ново жилище и сега настъпи голямото бачкане.Понеже е в положение до замазка и мазилка.От тук нататък ще бъде на пронципа"направи си сам".Затова ще се обръщам за съвети към вас.За което предварителна Ви благодаря!В момента шпакловах антрето и искам да сложа веницианска (стуко) мазилка.Заслужава ли си и дали ще може малко информация как става?
Profi Stroi - специалист
Ако няма кой да ти я направи може да звъннеш
Bechev - специалист
Благодаря за предложението,но разстоянието е голямо,а работата малко.Тези няколко дена поразпитах и на други места,но целте е да го направя на принципа "направи сам".
masteradmin - майстор
За коридор само минерална мазилка аз имам такава то 10г. и съм мнгоо доволен.
Spokoiniq - майстор
мастер, моля те , снимай я и постни, че аз сега таман сложих, искам да видя след 5 г какво ще е(при мен е на балкона)
Bechev - специалист
masteradmin защо да не слагам стуко в коридора? :?
Emerald - модератор
Bechev написа:
masteradmin защо да не слагам стуко в коридора? :?
Няма причина. Венецианката единствено е по-скъпо решение. Но е дори по-практична от гледна точка на почистване.
velmar - напреднал
Може ли да приложите снимки на тези видове мазилки?И аз съм в 4уденка за стените в коридора
masteradmin - майстор
Ето 5 снимки от коридора той е на 10 години и по него няма нито една резка от колела колички и какви ли не други неща който съм вкарвал вътре. Минералната мазилка е много много здрава а и се мие.

Прикачен файл

ko5.JPG
ko5.JPG (43.35 KиБ) Видяна 43116 пъти

Прикачен файл

ko4.JPG
ko4.JPG (51 KиБ) Видяна 43116 пъти

Прикачен файл

ko3.JPG
ko3.JPG (53.04 KиБ) Видяна 43116 пъти

Прикачен файл

ko2.JPG
ko2.JPG (48.5 KиБ) Видяна 43117 пъти