• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
2betrendy - специалист
плочките са лепени върху старите. Големите плочки са 50 на 50 см, а малките плочки са изрезки от големите и от втори вид плочки, които ми останаха от пода на банята.
Фугите са добри (за моето виждане), макар че плочиците са рязани на ръка. всяка плочица съм я проверявала как е изрязана от майстора (майсторите тук във форума, моля да не ме псуват на ум, просто исках всичко да е така като си го бях запланувала) :-D

Само входната част на коридора е с теракот, останалото е дюшаме

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (36.17 KиБ) Видяна 8152 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (59.92 KиБ) Видяна 8152 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (26.64 KиБ) Видяна 8152 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Хубава шарка се е получила :)
bisplus - специалист
Браво много добре се е получило! :klatsch: Това в Германия ли е или в България.....предполагам второто.
2betrendy - специалист
мерси

в Германия е, само майстора е от България. :)
panalov - специалист
Това германски майстор неможе да го направи :lol:
todor_velikov - специалист
panalov написа:
Това германски майстор неможе да го направи :lol:
естествено,кой луд ще се хване да изрезва плочици от стари плочки,ама всичко е икономия на пари,все едно такива плочки няма :idea:
2betrendy - специалист
Тошко, Тошко... какво ти да ти отговоря и дали да ти отговоря не знам ...

а тоя "лудия" българина дето се е хванал, да не се е хванал зарди хубавите ми сини очи ??? нали му се плаща - ако не му оттърваше работата и цената, стеше ли да се хване мислиш ??? ... ама айде, кво да ти се обяснявам.

И не става въпрос за "стари" плочки, а за нови. И сега ми се връзва и със стила на банята ... ама ако беше си направил труда да ми прочетеш и някои друг мой пост, щеше да разбереш за какво иде реч и нямаше да се изказваш неподготвен.

Не се сещам да се познаваме с тебе, че да ми правиш отчет на финансите и заключения, къде съм искала да спестя и къде не.
bisplus - специалист
2betrendy написа:
мерси

в Германия е, само майстора е от България. :)
Бе и аз така си помислих! Няма начин Германец да работи, да пие бира да ползва Китайски инструмент и да свърши работата добре! :) :lol: :)
ebahti - майстор
майстора добре си е свършил работата ама требва да е бил некой голем непукист и мн. спокоен човек,предполагам е бил некой възръстен човечец.... :cool:
chapara - майстор
Аз си мисля ,че не трябва човек да е възрастен непукист ,за да направи нещо красиво и майсторско,още повече ако оценят труда му подобаващо.Е не на квадратен метър разбира се.Ако има схема на нещата ,добра диамантина с която да си подготви поне част от плочките,не е толкова трудно.Все пак е въпрос на желание и заплащане,Както се вижда от снимките, невъзможни неща няма.Иска се и малко сърце да се захванеш с такова нещо,па дори и заради предизвикателството :wink: Красиво е :)
  • 1
  • 2

Тема "още един коридор (теракот)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: