Връзката между 2 свята
Искам да сложа огледало между 2 врати,но проблема е там,че има разлика от 5 см горе и долу .Чудя се дали да си го изрежа право,но ме притеснява,че така ще се вижда че има разлика.Другият вариант да го изрежа криво,но така не съм сигурна как ще стои.Има и трети вариант да го сложа в рамка,но незнам дали така няма да изглежда грозно.
Вие на какво мнение сте?Моля ви дайте съвет!
velsi - Почетен майстор
Май от всичките варианти е най-добре да се изреже криво (на трапец). Така или иначе тези 5 см са си там и няма как да изчезнат. По-този начин има шанс да не си личи разликата. Най-няма да си личи, ако според мене, ако огледалото е плътно от врата до врата.
Да, и аз така мислех да го сложа от врата до врата,дано само да не личи,че е криво.
Благодаря!
Emerald - модератор
Няма да е добре от врата до врата. Тези врати не са до тавана, нали? До колкото разбирам огледалото планираш до тавана? Как смяташ да оформиш страничните му части над вратите?

Ако нивото на огледалото се планира само до горната част на вратите, още повече си плаче за рамка.

Без да виждам точната ситуация, мнението ми е -рамка!

А най-добре дай снимка нещо да помислим за декоративно решение!
Над вратите има ПВЦ лента за скриване на кабела.Мислех да е точно до нея(т.е. до края на вратите)
Утре ще снимам и ще се опитам да я кача.

Тема "огледало между 2 врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: