Здравейте, отново опирам до Вашите съвети.Живея в центъра в стара кооперация с високи тавани.В момента входната ни врата е висока 2,30. Искаме да си сложим блиндирана врата която да се отваря навън.Бихте ли ми дали някакви насоки, дали може да се изработи такава врата, или е прекалено висока, дали да намалим от височината.Бихте ли ми препоръчали фирма. И изобщо каква врата ще е подходяща за този случай, но обезателно трябва да се отваря навън.Благодаря предварително
edno_momiche написа:Здравейте, отново опирам до Вашите съвети.Живея в центъра в стара кооперация с високи тавани.В момента входната ни врата е висока 2,30. Искаме да си сложим блиндирана врата която да се отваря навън.Бихте ли ми дали някакви насоки, дали може да се изработи такава врата, или е прекалено висока, дали да намалим от височината.Бихте ли ми препоръчали фирма. И изобщо каква врата ще е подходяща за този случай, но обезателно трябва да се отваря навън.Благодаря предварителноВсяка фирма може да изработи вратата по поръчка - това не е проблем. Проблема е коя да е фирмата. Не те съветвам да е "Транспрогрес". Казват 20 работни дни и идват след 2 месеца. За други не се сещам, защото не съм работил с такива фирми