• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
velmar - напреднал
Здравейте. Отново имам нужда от помощ...
Направихме праг на входната врата, тъй като нивото на касата беше доста високо.Та- решихме да го облицоваме с нещо.Въпросът е - с какво :? .В коридора е ламинат.Мина идеята да сложим от ламината с някакви лайсни( като за стълби), но се 4удя дали е добра идея?Иска ми се да е цяло парче, а не от типа теракот.Предложете нещо!
diduli - специалист
Гранит,или мрамор зависи от цвета.
velmar - напреднал
А от къде мога да ги намеря? Как да ги изрежа по размер? И каква е ориентировъчната цена? :?
Може ли снимки ако имате , да видя как ще изглежда това чудо...Не мога да си го представя :|
Стефан - майстор
Мисля си, че идеи могат да се дадат само, ако и ти дадеш снимка на въпросния праг, каса, врата, ламинат. Иначе рискуваш да чуеш много мнения, които няма да ти харесат.
velmar - напреднал
Стефан написа:
Мисля си, че идеи могат да се дадат само, ако и ти дадеш снимка на въпросния праг, каса, врата, ламинат. Иначе рискуваш да чуеш много мнения, които няма да ти харесат.
Moже би си прав :) .Тия дни ще ходя до апартамента и ще снимам :wink:
Щеше ми се да видя на снимка различни прагове и да се ориентирам в материалите и визията им, а в нет-а не открих нищо до сега :? .За това и пуснах тази тема.
Иначе паркета е дъб берген
Изображение
sanita - специалист
Нашият праг е от мрамор с размери 0,90х0,25 и струваше около 140 лв.
velmar - напреднал
sanita написа:
Нашият праг е от мрамор с размери 0,90х0,25 и струваше около 140 лв.
Наистина ли цените са такива... :shock:
А нещо по-евтино тогава да предложите :roll:
hkoko - специалист
Цената зависи от вида на камъка мисля че врачанският е най-евтин.Най добре отиди в някоя каменарска рабитилница с точните си размери и там на място обсъдете вариантите.Предлагам ти да питаш за по-тънък камък с подлепка отпред.
:)
Matchless - специалист
hkoko написа:
Цената зависи от вида на камъка мисля че врачанският е най-евтин.Най добре отиди в някоя каменарска рабитилница с точните си размери и там на място обсъдете вариантите.Предлагам ти да питаш за по-тънък камък с подлепка отпред.
:)
Праг от врачански камък излиза около 20 - 30 лв в зависимост о дебелината и дали има заоблиности, фаски и т.н. Но е добре да се обработи с импрегнатор защото е хигроскопичен и при капки или почистване се зацапва.
  • 1
  • 2

Тема "праг на входната врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: